15. november 2019

SIF så overbevisende ud i test-sejr

Det blev 3-0 til SIF fredag formiddag, da Viborg var på besøg på JYSK park. Emil Holten scorede to gange, mens Nicolai Vallys indledte festen med et tidligt hovedstødsmål.

SIF leverede en fin præstation fredag formiddag, da Viborg FF var på besøg på JYSK park til en træningskamp midt i landskamppausen. Sejren på 3-0 var såre fortjent, og SIF kom godt fra start i både 1. og 2. halvleg med en scoring indenfor de første to minutter begge gange. Emil Holten scorede to mål, mens Nicolai Vallys indledte gildet som manden bag den tidlige 1-0 scoring.

Vallys mål kom inden der var spillet to minutter. Med hovedet dirigerede han bolden i nettet på indlæg fra Svenn Crone. Et fint mål og en usædvanlig SIF-start.

2-0 ved Emil Holten
Det blev 2-0 allerede efter et kvarter efter en god erobring midt på banen af Filip Lesniak. Bolden smuttede hen til Jeppe Okkels, der spurtede fra Viborg-forsvaret og sendte en flad bold ind foran mål, hvor Emil Holten stod godt placeret og sendte den i nettet.

SIF havde herefter fin kontrol over kampen, og Viborg kom aldrig frem til egentlige chancer før pausen. Jeppe Okkels havde en god aktion på venstrekanten lige inden pause-fløjtet, hvor Mads Kaalund kom skævt ind på riposten efter Okkels’ skudforsøg. SIF kunne gå til pause med en såre fortjent 2-0 føring.

God indledning på 2. halvleg
Blot to minutter inde i 2. halvleg blev det 3-0, igen ved Emil Holten, der udnyttede en god stikning fra Andreas Heimer til at drible fri af Viborg-keeper Mads Knugle og sende bolden i nettet.

I pausenhavde Kent Nielsen foretaget tre ændringer. Dennis Flinta, Rasmus Carstensen og Valance Nambishi kom på banen i stedet for Jeppe Gertsen, Svenn Crone og Andreas Heimer.

SIF er tilbage i Superliga-mode om godt en uge, hvor Esbjerg kommer på besøg på JYSK park. Det er søndag 24. november kl. 14.00. Køb billet til den kamp her.