20. maj 2019

Reserverne vandt sidste kamp og er puljevinder

Reserverne vandt sidste kamp og er puljevinder.

SIF’s reservehold gjorde arbejdet færdigt og vandt 3-0 i sæsonens sidste kamp, da Hobro var på besøg på JYSK park.

For SIF’s og Hobros vedkommende er sæsonen nu slut i Reserveligaen, og inden dagens kamp lå Hobro andensidst, mens SIF med sejre i de to sidste kampe indtog førstepladsen.

Til mandagens kamp stillede SIF med Peter Friis på mål, mens resten af truppen udelukkende bestod af ungdomsspillere. Hobros trup bestod også af mange ungdomsspillere, men også nogle spillere fra superligatruppen, bl.a. Jacob Tjørnelund, Jonas Brix-Damborg.

1. halvleg
Kampen startede stille og roligt, og første gang, hjemmeholdet var i nærheden af Hobros mål, blev det til mål. Rasmus Carstensen, der viste højt spillehumør, modtog et fint indlæg fra venstre side og kvitterede ved at sendte bolden den ind tæt op ad nærmeste målstolpe og dermed 1-0. I den modsatte ende forsøgte gæsterne sig med nogle spæde forsøg, der ikke voldte Friis de store problemer.

Efter en halv time fik Carstensen ihærdigt erobret bolden og satte kursen direkte mod mål. Den hurtige kantspiller kom også til mållinjen tæt på målet, men Hobromålmanden fik afværget.

Gæsternes absolut største chance faldt fem minutter før pausen, men det flade skud snuste lige til den ene opstander – på den rigtige side, set med SIF-øjne. Det gav momentum til Hobro, men det blev ved de 1-0 ved pausefløjtet.

2. halvleg
De sidste 45 minutter startede lige på og hårdt med en stor chance til Pelle Mattsson, men målmanden klarede i fornem stil. Kort efter var Rasmus Carstensen igen på spil med et flot rush til mållinjen, men igen var Hobros sidste skanse på plads.

I den sidste halve time satte de rødblusene tingene på plads med to mål. Først var det backen, Oscar Fuglsang, der gik godt igennem i højresiden og sendte et perfekt indlæg indover, som Oliver Haurits næsten bare kunne løbe i mål. 2-0.

3-0 blev det så fem minutter før tid, da Pelle Mattsson steg til vejrs foran mål og headede et hjørnespark ind bag Adrian Kappenberger i Hobros mål. Dermed blev det til en sikker sejr og også en endelig førsteplads i puljen, da Vendsyssel tabte deres sidste kamp til Viborg. SIF slutter med 16 point for de otte kampe, mens Vendsyssel slutter med tre point færre.

Reserveligaen, pulje 4, 8. spillerunde, mandag, den 20. maj 2019
Viborg FF-
Silkeborg IF 3-0 (1-0).

Målscorere: 1-0 (9) Rasmus Carstensen, 2-0 (60) Oliver Haurits, 3-0 (85) Pelle Mattsson

Advarsel, SIF: Asger Vandsø

SIF: Peter Friis,Oscar Fuglsang (76: Joakim Grosen), Asger Vandsø, Anders Sønderby (46: Ali Forej), Mikkel Juhl (46: William Sørensen), Rasmus Carstensen, Pelle Matsson, Oliver Schmidt (46: Sebastian Blindkilde), Valdemar Fogt, Kristian Kvist (62: Peter Nemec), Oliver Haurits.