7. oktober 2019

Genialitet fra 30 meter sikrer SIF reserveholdssejr

Sebastian Jørgensen stod for kampens detalje, da SIF’s reservehold slog Viborg FF i reserveligaen.

Silkeborg IF’s reserver vandt sæsonens første sejr, da holdet mandag eftermiddag besejrede Viborg FF’s ditto på udebane.

Det skete efter en god præstation over hele linjen for SIF-mandskabet, som stillede på op i en 4-5-1 formation.

I første halvleg var det SIF-holdet, som var dominerende, men uden rigtig at skabe de afgørende chancer. Der blev til gengæld heller ikke givet noget væk i de bagerste geledder, og derfor kunne holdene gå til pause med 0-0. Eneste minus i første halvleg var en skade til anfører Dennis Flinta, som kom til skade med hånden efter et sammenstød med Viborgs keeper. I stedet kom U19-spilleren Anders Sønderby på banen.

Genialt mål

Efter pausen tog SIF initiativet i kampen. Sebastian Jørgensen fik god plads til at boltre sig på midten, hvor den normale kantspiller havde fået en mere fri rolle foran Valance Nambishi og Andreas Heimer. Den frihed udnyttede han til fulde, da han efter 50. minutter modtog bolden fra Nambishi på midten af banen. Jørgensen drev bolden frem og fik uhindret lov til at nærme sig Viborg-målet inden han kiggede op, og elegant udplacerede Viborg-keeperen, som var kommet lidt for langt ud af sit mål. Et fantastisk mål fra ca. 30 meters afstand.

Blot fem minutter efter ville U19-spilleren Kristian Kvist også være med. Midtbanespilleren kanonerede bolden i mål, efter Viborg-keeperen havde halvklaret et forsøg i første omgang.

Også Peter Nemec og indskiftede Valdemar Fogt havde store chancer i kampen, som Viborg lukkede af med en scoring ti minutter før tid. Dermed vandt SIF sæsonens første sejr i Reserveligaen.

Næste kamp er også mod Viborg. Kampen spilles d. 11/11 på JYSK park.

Reserveligaen, 3. runde, mandag 7. oktober kl. 14.00 på Viborgs træningsanlæg:
Viborg FF – Silkeborg IF 1-2 (0-0)
Mål: 0-1 Sebastian Jørgensen (55.), 0-2 Kristian Kvist (60.), 1-2 Sofus Berger (81.)

SIF (4-5-1): Oscar Hedvall (Magnus Dalsgaard, 64.) – Rasmus Carstensen, Dennis Flinta (Anders Sønderby, 33.), Simon Jakobsen, Frederik Møller – Marc Rochester Sørensen, Valance Nambishi, Sebastian Jørgensen, Andreas Heimer Hansen, Kristian Kvist (Joakim Grosen, 62.) – Peter Nemec (Valdemar Fogt, 73.)

Cheftræner: Peder Knudsen