26. april 2019

Kultur-skred udløste fokus på det mentale

Kultur-skred udløste fokus på det mentale

Træning af det mentale har længe været kendt blandt ungdommen i SIF. Nu arbejder også A-truppen målrettet med at styrke det fodbold, der spilles mellem ørerne. Læs artiklen i magasinet SIF IN BUSINESS.

Jesper Stüker var ked af det sidste sommer …

Jo, nok sved den tabte pokalfinale stadig, og som om det ikke var tilstrækkeligt med sten i skoen på en ambitiøs sportschef, så var der jo også det med nedrykningen. Men det var i virkeligheden heller ikke det, der gjorde mest ondt på den erfarne fodboldleder.

Næh, det dybereliggende problem og det, der for alvor bekymrede Jesper Stüker, var, at kulturen i A-truppen var under forandring. Og det var ikke til det bedre.

– Kulturen skred i tiden omkring nedrykningen. Jeg oplevede en drejning væk fra holdet som det bærende. For mange begyndte at fokusere på sig selv. Der var interne spændinger i truppen, og nogle trak i den forkerte retning. Det var ødelæggende for helheden, og man kunne se det, når vi spillede kamp, husker Jesper Stüker.

Læs hele historien om sportschefens bekymringer og hvad, de førte til i magasinet SIF IN BUSINESS. Artiklen kan læses i pdf-udgave her.

Læs også: Jane forløser det gode i mennesker. Klik her for adgang til pdf-udgave.

Hele magasinet SIF IN BUSINESS kan ses i pdf-udgave. Klik her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen