25. april 2019

Michael H.: Helsingør er bedre, end placeringen viser

Michael H.: Helsingør er bedre, end placeringen viser

Inden søndagens kamp mod Helsingør på næstsidste-pladsen i NordicBet Ligaen advarer Michael Hansen om at undervurderer Superliga-nedrykkeren fra Nordsjælland.

I sit indlæg i kampfolderen GO KAMP til søndagens kamp på JYSK park mod FC Helsingør, fokuserer cheftræner Michael Hansen på jævnbyrdigheden i NordicBet Ligaen og advarer samtidig om, at Helsingør er et langt bedre hold, end placeringen på næstsidstepladsen kunne antyde.

Læs Michael Hansens indlæg her:

– Med søndagens kamp mod Helsingør går vi ind i den afgørende fase af sæsonen. Der er seks kampe tilbage, de fire af dem har vi her på JYSK park. Samtidig er kapløbet i toppen uhyre tæt. Det er helt lige mellem os, Viborg og Næstved, og bagfra presser både Lyngby og Fredericia på.

– Søndag skal vi så møde FC Helsingør, der ligger under stregen. Er det så en modstander, vi bare kører over? Slet ikke! For det første viser resultaterne sæsonen igennem, at alle hold slår hinanden. Intet kan tages for givet i denne sæsons udgave af NordicBet Ligaen.

– For det andet er FC Helsingør langt bedre, end placeringen viser. Ser man på det nuværende hold i forhold til det, der rykkede ud af Superligaen, så er mange af spillerne de samme. Kigger man på statistiske parametre viser de også, at Helsingør gør det godt på de fleste. De har bare ikke fået point som fortjent, og derfor er de havnet i bundstriden. Vi er forberedt på, at vi står overfor et godt spillende hold, med de ubekendte faktorer, Helsingørs trænerskifte i ugens løb giver. Vi skal under alle omstændigheder spille op til vores bedste for at vinde.

Det tror jeg på, at vi kan.

God kamp.

Se hele kampfolderen GO KAMP i pdf-udgave her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen