21. november 2020

Kent Nielsen glæder sig over at være tilbage

Kent Nielsen forudser et åbent opgør i dag på JYSK park, hvor FC Helsingør kommer på besøg.

Kent Nielsen har for første gang i sin træner-karriere misset to kampe i træk. Det skete, da han måtte gå i isolation efter en positiv covid-19 test, og derfor glæder han sig specielt meget til dagens kamp, hvor han står på sidelinjen for første gang siden 25. oktober, hvor SIF slog Fremad Amager 3-0 i Sundby Idrætspark.

– For mig personligt er det specielt. Det er efterhånden lang tid siden, at jeg har stået i spidsen for en kamp. Jeg glæder mig meget, og det er der også en hel del spillere, der gør. Det bliver godt at komme igang igen, slog han fast efter fredagens træning.

– Vi skal op imod et hold, der spiller friskt til og som også har bevist, at de havde nogle nøgler til at slå og sidst. Jeg er overbevist om, at det også denne gang bliver en åben kamp, siger Kent Nielsen, der har kunnet vælge hold ud fra en næsten komplet trup. Ud over Magnus Mattsson og Frederik Alves har alle været til rådighed til udtagelse.

– Det er positivt, at vi har mange som byder sig til. Der er stadig nogle, der er lidt mærkede af at have været ude i to uger, men det har hjulpet at de har trænet med hele ugen.

Se hele interviewet med Kent Nielsen øverst på siden.

Se truppen her. 

Se startopstillingen i SIF App’en. Den offentliggøres mellem kl. 11.45 og 12.00.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen