20. november 2020

Kent Nielsen har udtaget 19 spillere til lørdagskamp

Efter corona-karantæner og landskamppause er SIF igen klar til kampdag med nogenlunde normale tilstande. Magnus Mattsson og Frederik Alves ude til Helsingør-kamp.

Kent Nielsen har haft mange valgmuligheder til den SIF-trup, der lørdag møder FC Helsingør på JYSK park. De corona-karantæneramte spillere – syv i alt – er igen til rådighed og har trænet med hele ugen, og skadeslisten er – ud over langtidsskadede Milan Massop – nede på to navne. Det er til gengæld et par af profilerne, Magnus Mattsson og Frederik Alves Ibsen. Der var håb om, at Mattsson ville komme med, men han måtte under den afsluttende træning fredag konstatere, at han endnu ikke er helt klar til kampaktion.

Dermed har Kent Nielsen til lørdagens kamp udtaget denne trup:
1. Oscar Hedvall
2. Rasmus Carstensen
4. Joel Felix
5. Svenn Crone
7. Nicolai Vallys
8. Stefán Teitur Thórdarson
11. Emil Holten
14. Mark Brink
15. Gustav Dahl
16. Stan Van Bladeren
17. Mads Kaalund
21. Anders Klynge
22. Valance Nambishi
23. Nicklas Røjkjær
24. Jeppe Spliid Gertsen
25. Anders Hagelskjær
26. Niclas Holm Pedersen
27. Sebastian Jørgensen
29. Wessam Abou Ali

Da der er udtaget 19 spillere, vil én blive siet fra en time før kampstart.

Anders Sønderby, Pelle Mattsson og Alexander Lind spiller med på SIF’s U19 Liga-hold, der lørdag møder Brøndby på udebane. Alexander Lind har været med omkring førsteholdet hidtil i sæsonen, men han vil i den kommende tid træne i mindre omfang end vanligt med divisionstruppen, idet han dels har brug for flere kampminutter, hvilket han kan få i U19 Ligaen, dels skal indhente de timer på sin HHX-uddannelse, som han har haft fri fra på grund af træning med førsteholdet.

Der er kampstart på JYSK park kl. 13.00. Da kampen på grund af corona-restriktioner afvikles med et meget begrænset antal tilskuere, sælges der ikke billetter. Kampen kan ses på TV3 Sport med optakt fra kl. 12.30.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen