9. september 2022

Kent Nielsen: AGF er bedre nu

Silkeborg IFs cheftræner Kent Nielsen har lukket Anderlecht-kampen helt ned og ser frem mod søndagens lokalbrag mod AGF, som i hans øjne er blevet et bedre hold i denne sæson.

3F Superligaen, 9. spillerunde – søndag den 9. september klokken 18.00 på JYSK park
Silkeborg IF – AGF

Der er udsolgt til kampen på SIF-tribunerne, men hold øje med billetsiden, hvor der løbende kan dukke billetter op. Det sker, hvis billet/sæsonkortholdere, som selv er forhindret, frigiver deres plads – se hvordan i bunden her.

Husk også den store fanzone inden kampen!

SIFs cheftræner Kent Nielsen ser frem til opgøret mod de aarhusianske lokalrivaler kun et par dage efter, at SIF spillede i Bruxelles mod Anderlecht.

– Kampene kommer som perler på en snor for tiden, men det ser vi som et privilegium. Selvfølgelig giver det også nogle udfordringer, men det er mest en mental ting, hvor det handler om hurtigt at lukke ned for det foregående og altid fokusere på den næste opgave. Det hjælper vi spillerne med, og det gør vi ved at være foregangsmænd og holde skyklapperne fast monteret mod den næste kamp – og det er mod AGF på søndag. AGF kommer som et forbedret hold i forhold til sidste sæson og har formået at lave et voksent hold med en stram struktur, stor fysik, aggressiv spillestil og et velorganiseret mandskab, der både truer på omstillinger og i indlægsspillet, hvor de har nogle store fyre at sigte efter. De arbejder hårdt begge veje, men har også nogle kreative kvaliteter, som vi skal være opmærksomme på. I den sammenhæng håber jeg i øvrigt på, at vores fans vil tage godt imod Mads Emil Madsen, selv om han med røde briller kommer i den forkerte trøje. Han har gjort meget godt for SIF både i ungdomsårene og på førsteholdet, og det håber jeg, at man vil anerkende fra lægterne – og så vil vi gøre, hvad vi kan, for at give ham svære arbejdsbetingelser inde på banen, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Jeg forventer en intens kamp, som det næsten altid er mod AGF, og det vil ikke overraske mig, hvis det bliver en kamp uden ret mange mål. Det bliver vores opgave at få kampen så meget over på vores egne præmisser som muligt, gøre det til en ikke-fysisk kamp og have et højt flow i spillet – og så holde bolden så meget væk som muligt fra vores eget felt. Så har vi bestemt også nogle værktøjer til at true AGF, men det må formodes, at effektiviteten igen bliver afgørende, og den skal vi have fundet igen oven på et par vanskelige kampe mod de endnu bedre hold FCK og Anderlecht, slutter cheftræneren.

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen