9. september 2022

Stor fanzone inden søndagens AGF-brag

Inden søndagens lokalbrag åbner vi op for fanzonen med happy ½ hour, stort madudvalg, panna-bane med besøg af ”Tunna”, tifo-indsamling, god musik og endnu bedre stemning.

Der venter et fyldt JYSK park, når Søhøjlandets Helte søndag tager imod AGF. Derfor åbner vi naturligvis fanzonen fra kl. 16.00, hvor der bydes på underholdning, hygge og god stemning. Som sædvanligt byder vi den første halve time på happy ½ hour, hvor du kan få en fadøl til kun 25 kr – efter 16.30 er prisen 40 kr. Udover lækkerier til ganen hos Den Rullende Pølsemand, får vi søndag også besøg af Burger Boxen. Her kan du få burgere, nuggets og pommes frites, og hvad der ellers hører til en lækker burgermenu.

Panna-banen vil naturligvis også være at finde i fanzonen, og på søndag får vi ligesom sidst besøg af Nichlas ”Tunna” Knudsen. Oplev ham i action på panna-banen, hvor han vil brillere. Se mere til ”Tunna” her.

Søndagens fanzone byder naturligvis også som altid på god musik, hygge og god stemning.

Tifo-indsamling

Til søndagens kamp samler vi også ind til Stoltheden – Silkeborg Tifo. Stoltheden ønsker at skabe endnu flere tifo’er fremover, men disse projekter koster mange penge. Derfor har de brug for, at så mange Silkeborg-fans som muligt bakker op økonomisk.

I løbet af efteråret satser Stoltheden på at kunne lave den største tifo siden 100 års Tifo’en på det gamle stadion. Her er målet at samle 25.000 kr. ind. For at donere, skal man overføre sit bidrag via Mobile Pay til nummeret 91030 – skriv her ”Tifo” i forbindelse med din overførsel. Se også mere info på storskærmen i forbindelse med kampen og på skilte i fanzonen.

Der er altså lagt i kakkelovnen til en rigtig søndagsfest på JYSK park, når Søhøjlandets Helte skal ud at hente tre point til kontoen. Kom i fanzonen, kom i rødt, kom på cykel eller gåben – og giv den gas på lægterne.

Vi ses på søndag, Silkeborg!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen