22. oktober 2020

Kent N.: Vi scorer for lidt i forhold til chancerne

Kent Nielsen var ærgerlig og skuffet på sit holds vegne over torsdagens nederlag til Viborg i en kamp, hvor SIF ikke gjorde sine chancer færdige.

Det var en skuffet SIF-træner, der gjorde regnebrættet op efter torsdagens nederlag til Viborg på JYSK park. For egentlig fandt han, at nederlaget var unødvendigt.

– Vi havde tilløb til mange chancer, som løb ud i ingenting, og i den slags tætte kampe, som denne var, kan man så godt ende med at tabe, især når man møder et hold, der er så gode på standardsituationer, som Viborg er, sagde Kent Nielsen efter kampen.

– Det blev en taktisk kamp, hvor begge hold beskyttede sig. Så vi er både ærgerlige og skuffede over, at vi ikke scorer mere, end vi gør. Vi har nogle omstillinger, hvor vi bør score, men får det ikke gjort. Var det sket, tror jeg, vi havde vundet kampen. Det er ikke mange chancer, vi reelt giver væk.

– På den baggrund er det rimeligt nok, at Viborg vinder. Vi spillede til at score flere mål, men gjorde det ikke. Det er vi skuffede over, og så må vi bare sige tillykke til Viborg, som var dygtige til at holde os nede på én.

Om kampens forløb sagde han:

– Jeg synes, at det var lidt blandet. Viborg starter godt, hvorefter vi kommer godt ind i det, og jeg synes generelt, at vi i perioder spiller godt, men at det efter pausen bliver en atypisk afventende kamp. Vi løber og slider for det, men vi er ikke tilfredse med vores kvalitet.

Resultatet betyder, at SIF nu har fem point op til Viborg på førstepladsen, og at Fredericia og Fremad Amager efter midtugens runde lige akkurat har overhalet SIF i tabellen.

– Det har jeg faktisk slet ikke nået at tænke over. Først og fremmest er jeg skuffet over, at vi taber, og så venter der en ny kamp på søndag, der også er imod et af de stærke hold i ligaen (Fremad Amager – red.). Hvis der er en lærdom af nederlaget i aften, er det den gamle sandhed om, at det handler om at slå til i sine gode perioder, for nogle gange skal der ikke så meget til, for at tabe fodboldkampe. Det er sådan, fodbold er, og det nytter ikke at stå og pege fingre af, om der var offside (på Viborgs sejrsmål – red.), hvilket jeg i øvrigt ikke kunne se. Nogle gange skal der bare et par løse muligheder til for at vende en kamp, og så kan man tabe, som vi gjorde i dag. Det lå i vores hænder, men vi forstod ikke at udnytte det, konkluderede SIF-træneren.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen