27. august 2019

Hebo klar til at spille: Er i fin form

Hebo klar til at spille: Er i fin form

Mathias Hebo Rasmussen blev tidligere i dag præsenteret som ny SIF-spiller. Og selvom det ikke er blevet til mange kampe for midtbanespilleren i det sidste halve år, så er Hebo klar til at tage kampen op om midtbanepositionerne med det samme.

Det er en sulten midtbanespiller, som SIF tirsdag morgen skrev kontrakt med.

– Jeg glæder mig sindssygt meget til at spille, og nu håber jeg bare, at jeg får nogle kampe, lød det fra Mathias Hebo Rasmussen efter den første træning med holdkammeraterne i SIF var overstået.

Netop spilletid har været den helt store mangelvare for Hebo, som i vinter skiftede fra Lyngby til Vejle Boldklub. Fra at have været fast starter blev den tidligere Lyngby-spiller sendt ud på bænken i Vejle, som ikke kunne bruge den 190 cm høje midtbanespiller.

– Jeg kan godt forstå, hvis nogle folk rynker på næsen over, at jeg ikke har spillet så meget på det sidste. Men jeg skal nok være klar, om det så er til på søndag eller næste gang. Men min form den er fin, jeg har holdt mig godt i gang, fortæller Mathias Hebo, som er glad for skiftet til Silkeborg.

– Jeg har haft nogle samtaler med Kent og med SIF her i de seneste par dage, og jeg synes, at det lyder rigtig spændende. Jeg håber, at jeg kan være med til at få SIF op i tabellen, og at jeg kan få noget spilletid. Jeg håber, at det bliver godt for begge parter, lyder det fra Mathias Hebo, som kommer til at spille i trøje nr. 13 for Silkeborg IF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen