27. august 2019

SIF henter midtbanespiller

SIF henter midtbanespiller

SIF har lejet 24-årige Mathias Hebo Rasmussen i Vejle for resten af året. Han indgår i konkurrencen om pladserne på den centrale midtbane på klubbens 3F Superliga-hold.

SIF har i dag hentet den 24-årige midtbanespiller Mathias Hebo Rasmussen på en lejeaftale i Vejle for resten af året. Han kommer til at indgå i konkurrencen om pladserne på den centrale midtbane.

– Tilknytningen af Mathias Hebo Rasmussen til vores trup giver Kent Nielsen nogle flere muligheder og kompetencer at vælge imellem på den centrale midtbane. Mathias er en spiller, vi før har været interesseret i, og nu opstod der en mulighed for at hente ham ind. Vi tror på, at vi kan få et samarbejde til gavn for både Mathias og SIF, siger sportschef Jesper Stüker.

Mathias Hebo Rasmussen kom til Vejle fra Lyngby i januar i år, men da muligheden for et ophold i SIF kom op, var han ikke i tvivl om, at den mulighed skulle gribes.

– Jeg har talt en del med Kent (Nielsen) og også set nogle af Silkeborg IF’s kampe på det seneste. Jeg håber at jeg kan hjælpe klubben med at komme op i tabellen, siger han.

– SIF er en spændende klub med stolte traditioner og et ungt hold med masser af egne talenter. Det glæder jeg mig til at blive en del af. Ja, jeg glæder mig til at komme i gang, siger Mathias Hebo videre.

Den 24-årige midtbanespiller er opvokset i FC Nordsjælland og har siden sit skifte fra Farum-klubben været i både FC Vestsjælland, FC Fredericia, Lyngby og senest Vejle Boldklub. I Lyngby spillede han i sin sidste halvsæson i efteråret 2018 19 kampe og scorede seks mål – bl.a. ét mod SIF, da Lyngby vandt 1-0 i 2. runde.

Mathias Hebo møder ind på JYSK park i dag og træner med sine nye kammerater allerede i formiddag.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen