28. august 2019

SIF ansætter fan-koordinator

SIF ansætter fan-koordinator

33-årige Thomas Stenberg Friedrich har været SIF-fan hele sit liv. Nu er han ansat i klubben som fan-koordinator.

SIF har ansat Thomas Stenberg Friedrich som klubbens fan-koordinator. Det bliver den 33-årige silkeborgensers opgave at være bindeled mellem fansene og klubben.

– Jeg skal gøre forholdene for klubbens tilhængere så gode, som det lader sig gøre. Det handler både om fansene i de etablerede grupper, men i lige så høj grad den øvrige del af fan-basen på både langsiden og i familieafsnittet på JYSK park, siger Thomas Stenberg Friedrich, der også kommer til at stå for aktiviteter før hjemmekampene i Fanzonen.

SIF’s nye fan-koordinator vil også være forbindelses-leddet på udebane mellem SIF-fansene og hjemmebaneklubbens repræsentanter.

For Thomas Stenberg Friedrich er der tale om et drømmejob i den klub, han har holdt med hele livet. Han er opvokset i Virklund i en sportsglad familie, hvor det var en tradition at overvære alle hjemmekampe på Silkeborg Stadion/Mascot Park og også udekampene, når det passede ind i programmet.

I ungdommen blev han fast inventar på stemningstribunen på Mascot Park og ser også i dag kampene på JYSK park fra ståpladserne på Den Røde Tribune. Ofte med sin sin to-årige søn Andreas som selskab.

Den ny-ansatte medarbejder i SIF arbejdede i en årrække som børnehavepædagog, men har siden taget en uddannelse som handelsøkonom, som han har arbejdet som i de seneste år. Privat er han gift med Kirstine, og sammen har de sønnen Andreas på to år. Familien er – af praktiske årsager, som Thomas siger – i øjeblikket bosat i Viborg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen