29. januar 2020

Erfaren hollænder skifter til SIF

Erfaren hollænder skifter til SIF

SIF har hentet den hollandske forsvarsspiller Kees Luijckx fra SønderjyskE. Han er ansat frem til sæsonens udgang.

SIF har hentet endnu en forstærkning til forårets kamp for overlevelse i 3F Superligaen. Den hollandske forsvarsspiller Kees Luijckx er ansat i Søhøjlandet på en kontrakt, der løber sæsonen ud. 33-årige Luijckx har siden sommeren 2015 spillet i SønderjyskE og kommer til Silkeborg på en fri transfer.

– Kees Luijckx er en erfaren spiller med stærk personlighed og vindermentalitet, og vi forventer at han kan styrke holdet i et forår, hvor vi får brug for at få marginalerne på vores side. Det har også spillet ind, at Kees kender Superligaen, og hurtigt vil kunne falde ind, da turneringen jo starter lige om lidt. Derfor skal han hurtigst muligt fragtes til træningslejren i Spanien, så han blive indlemmet i truppen, siger sportschef Jesper Stüker.

Kees Luijckx er central forsvarer og ankommer med stor superliga-erfaring. Han har således spillet 125 kampe i den bedste danske liga siden sin ankomst til Sønderjylland i september 2015. Hollænderen er vokset op i Æresdivisions-klubben AZ i Alkmaar og fik sin debut i den bedste hollandske række for Excelsior under et låneophold i 2007. Han nåede at spille næsten 200 kampe i den bedste række i Holland for fem forskellige klubber inden han via Grækenland og Ungarn kom til Danmark i 2015.

– Jeg glæder mig til at hjælpe Silkeborg IF med den store udfordring, de står overfor. Vi kan lykkes med det, er jeg sikker på. Og så ser jeg frem til at nyde mit fodboldspil igen. Det kneb det med i den sidste tid i SønderjyskE. Jeg er et menneske, der har det bedst, når det er sjovt at træne og spille kampe, siger Kees Luijckx, der glæder sig til at møde holdkammerater og stab på træningslejren.

– Jeg vil vise den bedste side af mig selv. Klubben forventer at jeg kan bringe min erfaring med mig ind på holdet og være med til at skabe noget stabilitet. Det vil jeg gøre mit bedste for at leve op til. Jeg skal præsterer, og det ser jeg frem til, siger den hollandske forsvarer, der er imponeret over forholdene i Silkeborg.

– Det er et flot stadion, Silkeborg er en traditionsklub, og jeg ved fra de gange, jeg har spillet imod klubben, at her er mange gode spillere. Dem glæder jeg mig til at spille sammen med, siger han.

SIF’s nye hollænder rejser til træningslejren i San Pedro del Pinatar i det sydøstlige Spanien tidligt onsdag morgen for at deltage i træningen og kampen mod Sogndal søndag.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen