30. januar 2020

Kent N.: En fin træningskamp

Kent N.: En fin træningskamp

SIF’s cheftræner Kent Nielsen var særdeles godt tilfreds med indsatsen fra sine spillere i 1. halvleg af onsdagens kamp mod østrigske LASK Linz.

– Alt i alt var det en fin træningskamp.

Sådan konkluderede Kent Nielsen på SIF-indsatsen efter onsdagens testkamp på træningslejren i Spanien mod de østrigske vicemestre og Europa League deltagere LASK Linz.

Cifrene på 2-6 lyder voldsomme, men på baggrund af det, Kent Nielsen så undervejs og på baggrund af den kvalitet, SIF var oppe imod, lød der ingen kritiske ord fra cheftræneren. Især var han glad for det, han så fra sine spillere i de første 45 minutter af kampen, der blev spillet over 3 gange 45 minutter.

– Det er svært at stå og sige, at vi skal være tilfredse. Men det skal vi jo. Især i 1. halvleg spillede vi blændende. Efter en svær start får vi spillet os ind i kampen, og vi er jo væsentligt tættere på 2- og 3-0, end de er på at få udlignet, og derfor var det ærgerligt, at de fik udlignet på hjørnespark lige inden pausen, sagde Kent Nielsen ovenpå 135 minutters fodbold på Pinatar Arena.

I 2. halvleg så Kent Nielsen sit hold mangle lidt kræfter, og så blev SIF straffet for at være en smule uopmærksom i enkelte situationer.

– Jeg synes ikke, at der var 4-1 til forskel (over to halvlege), sagde han.

I den sidste halvleg fik U19-spillerne, der er med i truppen (Oscar Fuglsang, Anders Sønderby, Pelle Mattsson og Anders Dahl) chancen. De sidste 45 minutter sluttede 2-1 til østrigerne.

– Vi er jo udfordret maks, men jeg synes, at vi slipper fint afsted med det. Bare lidt ærgerligt, at vi taber halvlegen, sagde Kent Nielsen.

SIF spiller igen søndag kl. 15.00 mod norske Sogndal. Den kamp spilles på det norske fodboldforbunds træningsanlæg i La Manga.

Hør hele interviewet med Kent Nielsen i videoen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen