8. april 2022

”Det er en fed opgave”

Kent Nielsen glæder sig til søndagens brag mod Brøndby, som er ”en fed opgave” for hans SIF-mandskab, der har haft fokus på de små detaljer i optakten.

3F Superligaens Mesterskabsspil, søndag den 10. april klokken 16.00
Silkeborg IF – Brøndby IF
https://billet.silkeborgif.com/

Søndag spilles den første hjemmekamp i 3F Superligaens Mesterskabsspil, når Brøndby gæster JYSK park klokken 16.00. Endnu et stort brag står altså på menuen, og dét er noget, der passer SIFs cheftræner aldeles godt.

– Det er da fantastisk at blive maksimalt udfordret uge efter uge, og vi glæder os helt vildt til kampen. Brøndby på hjemmebane – det er en fed opgave, og selv om vi godt er klar over, at der venter en svær udfordring, så ser vi stadig muligheder i alle kampe og altså også søndag mod Brøndby. Vi var selvfølgelig skuffede over, at vi ikke fik noget med fra Herning forleden, og der er nogle, der har travlt med at snakke om fire nederlag i træk og så videre – men det fylder nok mere i omverdenen, end det gør i truppen. Her holder vi stadig skarp fokus på den næste opgave, lige som vi har gjort meget længe efterhånden, siger cheftræner Kent Nielsen og fortsætter.

– Vi er så privilegerede, at vi har kvalificeret os til at spille en masse store kampe, og vi forventer flere meget lige opgør, hvor det er de små ting, der bliver afgørende. Og det har vi fokuseret på i ugens løb – det er ikke lige meget, om den næstsidste aflevering eller afslutningen sidder fem centimeter til højre eller venstre, og der er nogle småting på forskellige fronter, som vi har forsøgt at skærpe. Vi ved jo, at hvis vi rammer vores niveau, så har vi en chance – også søndag mod Brøndby – og den chance vil vi selvfølgelig jagte. Vi kommer med fuld energi, stor tro på egne evner, og vi glæder os, slutter cheftræneren.

 

 

 

 

.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen