9. april 2022

Truppen til Brøndby-braget

Mads Kaalund er oven på sin langvarige hovedskade tilbage i truppen og blandt de udvalgte 19 SIFere til søndagens store brag mod Brøndby IF.

3F Superligaens Mesterskabsspil, 24. runde – søndag den 10. april 2022 klokken 16.00 på JYSK park
Silkeborg IF- Brøndby IF
Få billet til kampen her: https://billet.silkeborgif.com/
Fanzone fra kl. 14.00: https://www.silkeborgif.com/fanzone-paa-soendag/

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til kampen, som er den første hjemmekamp nogensinde for SIF i 3F Superligaens Mesterskabsspil.

– Det er da fantastisk at blive maksimalt udfordret uge efter uge, og vi glæder os helt vildt til kampen. Brøndby på hjemmebane – det er en fed opgave, og selv om vi godt er klar over, at der venter en svær udfordring, så ser vi stadig muligheder i alle kampe og altså også søndag mod Brøndby. Vi var selvfølgelig skuffede over, at vi ikke fik noget med fra Herning forleden, og der er nogle, der har travlt med at snakke om fire nederlag i træk og så videre – men det fylder nok mere i omverdenen, end det gør i truppen. Her holder vi stadig skarp fokus på den næste opgave, lige som vi har gjort meget længe efterhånden, siger cheftræner Kent Nielsen og fortsætter.

– Vi er så privilegerede, at vi har kvalificeret os til at spille en masse store kampe, og vi forventer flere meget lige opgør, hvor det er de små ting, der bliver afgørende. Og det har vi fokuseret på i ugens løb – det er ikke lige meget, om den næstsidste aflevering eller afslutningen sidder fem centimeter til højre eller venstre, og der er nogle småting på forskellige fronter, som vi har forsøgt at skærpe. Vi ved jo, at hvis vi rammer vores niveau, så har vi en chance – også søndag mod Brøndby – og den chance vil vi selvfølgelig jagte. Vi kommer med fuld energi, stor tro på egne evner, og vi glæder os, slutter cheftræneren.

Eneste ændring i forhold til seneste kamp er, at Mads Kaalund træder ind i 19-mands truppen, mens Frederik Carstensen glider ud. En enkelt sorteres fra inden kampstart.

Søhøjlandets Helte til Brøndby-braget:
Nicolai Larsen
Stan van Bladeren
Joel Felix
Alexander Busch
Tobias Salquist
Oliver Sonne
Rasmus Carstensen
Lukas Engel
Mark Brink
Pelle Mattsson
Mads Kaalund
Stefán Teitur Thórdarson
Andreas Oggesen
Anders Klynge
Nicolai Vallys
Robert Gojani
Sebastian Jørgensen
Søren Tengstedt
Nicklas Helenius

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen