8. april 2022

Biller scorede dobbelt for U16-landsholdet

SIFs Sebastian Biller Mikkelsen scorede sine to første landskampsmål, da han var kraftigt medvirkende til, at Danmark vandt med 3-1 i Schweiz torsdag.

Sebastian Biller Mikkelsen, der har fået sin fodboldopvækst i samarbejdsklubben HA85, scorede de to første mål i Danmarks 3-1 sejr i Schweiz i torsdagens U16-landskamp, som var anden kamp mod schweizerne på få dage.

Også SIFs Julius Nielsen, som er kommet til SIF fra samarbejdsklubben Resenbro, var med og fik lige som Sebastian Biller Mikkelsen debut for Danmark i de to opgør mod Schweiz. Julius Nielsen startede inde i tirsdags og spillede de første 70 minutter i 1-4 nederlaget, hvor Sebastian Biller kom ind til de sidste 20 minutter. Torsdag var Sebastian så med fra start i revancheopgøret, hvor han altså scorede Danmarks to første mål. Se highlights her: https://www.sfvplay.ch/sfv-play-telegramm.aspx/tg-3664801/

Begge drenge er nu hjemme i Silkeborg igen, hvor de begge to er med for SIF U17 i hjemmekampen på JYSK park mod AaB.