15. januar 2019

Dagbog fra Mexico: Ramt af jetlag

Dagbog fra Mexico: Ramt af jetlag

I weekenden rejste Magnus Mattsson med U21-landsholdet til Mexico. Herfra har den unge SIFer sendt et digitalt postkort hjem i form af en dagbog.

Mandag kl. 08.51 (lokaltid) – Mexico City

Det har været en god tur indtil nu. Vi rejste fra Danmark i fredags, og har nu været herover i et par dage. Vejret er godt, selvom der kommer en lille smule regn. Tidsforskellen har dog været en lille udfordring. Man bliver hurtigt træt om eftermiddagen, og det er svært at sove til mere end en 5-6 stykker om morgenen. Men det tror jeg hurtigt, at man vænner sig til.

Vi bor på Mexicos nationale fodboldcenter i Mexico City. Faciliteterne er udmærket. Banerne er gode og hele stedet ligger nede i en slags dal, så her er mægtigt flot. Jeg bor sammen med FC Nordsjællands målmand, Peter Jensen. En god fyr!

Jeg kender stort set de fleste fra min årgang, der er med. Jeg har været afsted med U20-landsholdet med flere af de andre før. Selvom det er første gang, at jeg er med på U21-landsholdet, så føler jeg mig ikke som den nye dreng i klassen. Man skulle selvfølgelig lige møde dem alle sammen, men jeg er udadvendt af natur, så jeg har ingen problemer med at snakke med alle.

Hård modstand venter

Vi har trænet hårdt de første par dage med løb og intensivt spil. Vi er alle stadig igang med en opstartsfase, så der bliver ikke snakket alt for meget taktik. Vi træner derimod hårdt og godt. På onsdag spiller vi første kamp mod Mexicos U21-landshold, som også er det hold, der spiller OL for dem. Så jeg regner med en stærk modstander. Personligt ved jeg ikke, hvilken af de to kampe vi har herover, som jeg kommer til at spille i. Men jeg satser på at gøre et godt indtryk hos trænerteamet, uanset hvilken kamp jeg spiller i.

I eftermiddag skal vi en tur ind og se centrum af Mexico City. Det bliver forfriskende at komme udenfor hotellet, så det glæder jeg mig til.

Jeg skriver igen lidt senere på ugen.

/Magnus

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen