15. januar 2019

Haurits: Dejligt at være tilbage

Haurits: Dejligt at være tilbage

Oliver Haurits træner fuldt med igen, efter angriberen brækkede foden sidste efterår.

Det var tydeligt allerede fra årets første træningsdag. Den nu 18-årige Oliver Haurits har lagt hårdt fra land i håbet om at komme tæt på førsteholdet igen. En brækket fod gjorde ellers sit for at sætte en brat stopper for den blonde angriber i efteråret.

– Det var en kæmpe bet. Det har været nogle hårde måneder, og det var et hårdt slag lige at få. Så der er ingen tvivl om, at det har ikke været så sjovt de seneste par måneder, fortæller Oliver Haurits.

Nu er angriberen tilbage, og det kan mærkes på humøret.

– Glæden ved at spille fodbold den er bare i top. Og jeg har savnet det rigtig meget. Foden har det fint, og det er dejligt at komme ud og røre sig på denne her måde, lyder det fra en glad Oliver Haurits, som i førsteholdstruppen møder hård modstand på de forreste positioner, hvor topscoreren i NordicBet Ligaen, Ronnie Schwartz i øjeblikket er det klare førstevalg, mens også Skhodran Maholli byder sig til. Det er dog ikke noget, som får smilet til at stivne hos den talentfulde SIFer.

– Der er ingen tvivl om, at det er med til at skærpe mig. Og jeg kan lære lidt af ham (Ronnie Schwartz, red.), så det har jeg det fint med. Han har gjort det godt, og lavet de mål han skal, så jeg må bare tage kampen op med ham, fortæller Haurits.

I videoen ovenover kan du se et interview med angriberen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen