26. august 2019

Ydmyg Maholli: Det var et fint mål

Ydmyg Maholli: Det var et fint mål

Shkodran Maholli scorede sæsonens bedste SIF-mål, da han fra kanten af feltet hamrede bolden op i krydset i 2-2 kampen mod Esbjerg. Se målet her.

Med et regulært drømmemål var SIF’s svenske angriber, Shkodran Maholli tæt på at sende alle tre point til Søhøjlandet, da Silkeborg IF søndag eftermiddag mødte Esbjerg. 2-1 scoringen var dog kun nok til et enkelt point, men det skal ikke tage noget fra selve målet, som uden tvivl må være en kandidat til månedens mål i 3F Superligaen.

– Det var et ganske fint mål. Jeg får bolden på kanten af feltet, og så knaller jeg den bare ind, fortalte SIF-angriberen efter kampen.

Skuddet kom uden tvivl uventet for både forsvar og målmand hos Esbjerg.

– Jeg havde ikke haft et eneste skud i kampen. Og så tænkte jeg, hvad kan der ske ved at prøve? Og så endte den med at gå ind i krydset.

Målet var ikke nok til en sejr, men SIF-holdet skal være tilfredse med det ene point, mente svenskeren efter kampen.

– Når man fører med et kvarter igen, så er det klart, at man gerne ville have haft de tre point. Men vi kunne også godt have tabt til sidst, så vi skal være glade for det ene point. Det går fremad for os, og jeg er sikker på, at vi snart får den første sejr.

På søndag er der mulighed for den første sejr, når SIF-holdet møder Randers på udebane.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen