26. august 2019

Frederik Alves udtaget til “nyt” U21-landshold

Frederik Alves udtaget til “nyt” U21-landshold

SIF-forsvareren er blandt de 22 spillere, som Danmarks nye U21-landstræner, Albert Capellas, har udtaget til den første EM-kvalifikationskamp mod Rumænien.

SIF’s forsvarstalent Frederik Alves Ibsen var blandt de 22 navne, som den nye landstræner for det danske U21-landshold, Albert Capellas, i dag udtog med henblik på den første kvalifikationskamp om at komme med til EM-slutrunden i Ungarn og Slovenien i 2021.

Dermed er SIF-spilleren en del af det nye kuld, der skal forsøge at kvalificere Danmark til en EM-slutrunde for fjerde gang i træk. Alves tilhører den halvdel af truppen, der er uden U21-erfaring, mens syv af de spillere, der er udtaget, var med ved seneste EM i Italien, hvor danskerne efter to sejre i indledende runde blev slået ud på målforskel. Spanien blev Europamester efter finalesejr over Tyskland.

Danmark lægger hårdt fra land med en hjemmekamp i Aalborg mod semifinalisterne fra seneste EM, Rumænien. I Danmarks gruppe (gruppe 8) finder man også U20 verdensmestrene fra Ukraine og derudover Finland, Nordirland og Malta.

Truppen samles allerede mandag i Aalborg og har inden opgøret mod Rumænien en venskabskamp mod Ungarn. Den spilles fredag på Aalborg Portland Park.

Programmet for Frederik Alves og det danske U21-landshold ser således ud:
Mandag 2. september kl. 13.00: Mødetid på Comwell Hvide Hus i Aalborg.
Fredag 6. september kl. 18.30: Danmark-Ungarn på Aalborg Portland Park (venskabskamp)
Tirsdag 10. september kl. 18.30: Danmark-Rumænien på Aalborg Portland Park (EM-kvalifikation).

Gruppevinderen kvalificerer sig direkte til slutrunden sammen med de seks bedste to’ere.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen