16. oktober 2020

Vild uge slutter med kamp i Hvidovre for Carstensen

Rasmus Carstensen har fået noget af et gennembrud i 2020 – både på SIF’s bedste hold og i landsholds-regi. Tirsdag var han med til at kvalificere Danmark til U21-EM.

Året 2020 vil blive markeret med en stjerne, hvis Rasmus Carstensen en dag skulle skrive sine erindringer. Den 19-årige højre back på SIF’s bedste hold har i ’20 ikke bare fået sit gennembrud i SIF og en fast plads i start 11’eren, men er også gået gennem lydmuren i landsholdsregi. Seneste bjergtinde besteg han i tirsdags, da han med det danske U21-landshold kvalificerede sig til næste års EM-slurtunde ved at vinde 2-1 over Finland.

Kampen var blot hans fjerde i DBU-regi efter at han fik debut på U21-landsholdet 4. september mod Ukraine i Aalborg.

Onsdag var Rasmus Carstensen tilbage på JYSK park og med i forberedelserne til aftenens kamp for SIF i Hvidovre.

– Det har været nogle fine dage med U21-landsholdet, gode mennesker og dejlige drenge, og træningen mellem kampene har ikke været så hård, så jeg er 100 procent klar til fredag. Det har været fantastisk at være med til at kvalificere Danmark til U21-EM. Jeg kom jo lidt sent ind i det, men at jeg er med, at jeg rigtig glad for. Det er skønt at repræsentere Danmark, siger Rasmus Carstensen, der også nyder at være hjemme i vante omgivelser.

– Det er dejligt at være hjemme i trygge Silkeborg, og nu glæder jeg mig til at komme i kamp igen fredag. Jeg kender ikke så meget til Hvidovre, men vi får op til hver kamp rig mulighed for at blive kloge på modstanderen. Der står noget om hver enkelt spiller på tavlen nede i omklædningsrummet, og deres kamp mod Vendsyssel kører på tv-skærmene, så der er gode muligheder for at lære dem at kende, siger Rasmus Carstensen.

– Det er en kamp, vi skal vinde. Vi går ind til hver eneste kamp med et mindset om, at vi skal vinde. Det skal vi gøre, når vi har en målsætning om at rykke op, slår SIF-backen fast.

Læs også: Carstensen, Alves og Co. klar til EM.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen