27. maj 2023

“Vil gøre alt for at slutte godt af”

Danmarks dyreste midterhold besøger JYSK park på mandag, og det er den perfekte modstander for cheftræner Kent Nielsen i sæsonens sidste hjemmekamp.

Kent Nielsen

Det kan godt være, der ikke er alverden på spil i tabellen, men for Kent Nielsen betyder sæsonens sidste to kampe i 3F Superligaen alligevel en masse.

Næste opgave er på mandag klokken 14.00 mod Danmarks dyreste midterhold, og det kunne ikke være en bedre modstander for SIF-cheftræneren.

– Vi vil gøre alt for at slutte sæsonen godt af. I første omgang hjemme mod FCM. Det er et stort og dyrt hold samtidig med, at det er vores lokalrivaler, så det kunne ikke være en bedre modstander i vores situation i sæsonens sidste hjemmekamp, siger Kent Nielsen og understreger betydningen af de sidste to opgør i denne sæson.

– Vi kan jo godt læse tabellen, men vi skal have dyrket, hvor fedt det er, når vi spiller godt. Når vi spiller godt, kan vi udfordre alle, og det skal vi forsøge at tage med ind i næste sæson. FCM har set stærke ud på det seneste, og vi har i den grad revanche til gode fra vores første 20 minutter i Herning.

Køb billet til kampen mod FC Midtjylland her.

SIF-chefen pointerer derudover, at man ikke skal forvente at se den store rotation på holdkortet.

– Nej, ikke så længe andre hold er afhængige af vores resultater. Så stiller vi så konkurrencedygtigt som muligt af respekt for turneringen. Vi går efter at vinde og komme så stærkt ind i næste sæson muligt.

Til kampen mod FC Midtjylland tager vi afsked med Gustav Dahl, Oscar Hedvall og Lukas Klitten, så kom på stadion og sig på gensyn til drengene.

Fanzonen åbner allerede klokken 12.00.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen