26. maj 2023

”En drengedrøm gik i opfyldelse”

Oscar Hedvall takker af i sin hjerteklub til sommer, da tiden er inde til at jagte fast spilletid.

Oscar Hedvall har haft sin fodboldhverdag i SIF, siden han var 11 år gammel.

Men når denne sæson er overstået, søger SIF-keeperen nye græsgange i jagten på spilletid.

– Tak til Silkeborg IF og alle jer, der har været en del af min tid i klubben. Det har været en drengedrøm, der er gået i opfyldelse og en stor ære at repræsentere klubben på og udenfor banen. Naturligvis er jeg skuffet over ikke at få chancen igen efter min skade, men jeg har altid respekteret klubbens beslutninger og gjort mit ypperste for at bidrage mest muligt til holdet alligevel, siger 24-årige Oscar Hedvall og fortsætter.

– Jeg er taknemmelig for de minder og venskaber, jeg har skabt i min tid i klubben. Selvom det er vemodigt, har jeg besluttet, at det nu er tid for mig til at søge nye græsgange, så jeg forhåbentlig kan vise mine evner og få forløst det potentiale, jeg ved jeg har.

– Jeg vil bære klubben og dets værdier med mig i mit hjerte, uanset hvor min fremtid fører mig hen, og jeg ønsker kun klubben og mine holdkammerater alt det bedste fremadrettet.

Oscar Hedvall spillede 41 kampe for SIF – heraf otte i Superligaen.

Sportschef Jesper Stüker kommer til at savne Oscar Hedvall i SIF-truppen, men han forstår keeperens jagt på kontinuerligt spilletid.

– Oscar har været en stor del af talentforløbet i SIF på såvel Talent Team og HHX på College360 som en del af Silkeborg Fodbold College. Oscar kom på fuld tid i 2018, og fik sin debut i foråret 2019, hvor han med stærke præstationer var med til at sikre oprykning til Superligaen.

– I den følgende sæson blev han efter en svær start erstattet af Rafael Romo i en sæson, der endte med nedrykning, men i efteråret 2021 var han igen 1. valget som keeper hos SIF. Desværre kom en korsbåndsskade i vejen, og holdt ham ude i et års tid, hvorefter han blev udlejet til Fredericia. Ved returen til SIF havde Nicolai Larsen sat sit på posten som 1. keeper, og sådan har det været siden, siger Jesper Stüker og fortsætter.

– Derfor er tiden kommet til, at Oscar skal finde et sted, hvor han kan være 1. keeper, for prøve af hvor langt talentet rækker. Det ønsker vi ham al mulig held og lykke med, og vi tror på, at han stadig kan nå langt med karrieren.

– Herfra skal lyde en stor tak for Oscars indsats i SIF. Han vil blive savnet af alle. Særligt har han haft en stærk rolle som ”socialminister”, hvor han har sørget for at alle var en del af fælleskabet, siger Jesper Stüker.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen