26. maj 2023

SIF siger farvel til tre spillere efter sæsonen

Lukas Klitten, Gustav Dahl og Oscar Hedvall takker af i SIF efter sæsonen. Vi tager afsked med spillerne i forbindelse med hjemmekampen mod FCM.

Det ligger nu fast, at Silkeborg IF tager afsked med Gustav Dahl, Oscar Hedvall og Lukas Klitten, når deres kontrakter udløber efter denne sæson.

Gustav Dahl har valgt at indstille karrieren for nu efter en alvorlig hovedskade, der har holdt vores tidligere anfører ude siden efteråret 2021. Gustav Dahl har spillet 71 kampe i rødt.

Oscar Hedvall har, ligesom Gustav Dahl, spillet i SIF siden de helt unge år, men nu jagter målmanden mere spilletid i en anden klub. Oscar Hedvall nåede 41 kampe for SIF.

Lukas Klitten har denne sæson været på leje fra italienske Frosinone, og den aftale udløber efter sæsonen. Den nordjyske back fik 13 kampe i Søhøjlandet.

Vi tager afsked med Gustav Dahl, Oscar Hedvall og Lukas Klitten på mandag i sæsonens sidste hjemmekamp mod FC Midtjylland. Tak for indsatsen!

Lasse Vigen har ligeledes kontraktudløb med SIF til sommer, men her har aftalen hele tiden været, at spiller og klub kigger på fremtiden, når sidste kamp i sæsonen er spillet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen