12. maj 2023

Vigtig opfordring: Husk at møde op eller returnér billetten

Der er snart ikke flere billetter til 3F Superligakampen mod Lyngby, så SIF opfordrer til, at man bruger sin billet eller returnerer, så andre kan få glæde af en fed stadionoplevelse.

SIF-fansene har taget rigtig godt imod JYSKs initiativ med at sørge for gratis billetter til kampen mod Lyngby.

Der er kun et par hundrede ledige ståpladser tilbage i systemet, så vi bliver forhåbentlig rigtig mange mennesker søndag eftermiddag på JYSK park.

Men for at banke udnyttelsesgraden helt i vejret, så er det vigtigt, at du bruger de billetter, som du har trukket i systemet.

Hvis du derimod allerede har sikret dig billetter, men ved, at du er forhindret i at komme på stadion søndag, så lyder der en kraftig opfordring til, at du tilbagefører billetterne, så andre SIF-fans kan få gavn af dem.

Se herunder, hvordan du tilbagefører billetter:

På https://billet.silkeborgif.com/ kan du selv annullere eventuelt overskydende billetter, som så sendes ud i systemet til glæde for andre interesserede.

Det er muligt at tilbageføre både enkelte eller alle billetter. Det er ganske nemt – sådan gør du:

1) Gå ind i din billetbank på https://billet.silkeborgif.com/
2) Vælg ”Min Konto”
3) Klik på den lille pil i nederste højre hjørne af den enkelte billet for at vælge den billet, som du ønsker at returnere
4) Klik på ”Anmodning om tilbagebetaling”
5) Bekræft
6) Gentag, hvis der skal returneres flere billetter.

Frigiv pladser:

Sæsonkortholdere og abonnenter har adgang på deres sædvanlige plads på JYSK park, MEN vi opfordrer til, at du frigiver dine pladser, hvis du ved, at du ikke skal gøre brug af dit sæsonkort eller abonnement.

Se her, hvordan du frigiver din plads.

Husk, at afsnit E1 og E2 er til Lyngby Boldklubs medrejsende tilskuere, og billetter hertil må IKKE trækkes af SIF-supportere.

Lad os få skabt en fantastisk stemning for drengene på søndag!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen