9. maj 2023

JYSK giver gratis adgang til SIF-Lyngby

JYSK inviterer til gratis fodbold på Danmarks smukkeste fodboldstadion, når Lyngby søndag kommer på besøg i 3F Superligaen.

SIF har efter en pointfattig periode i 3F Superligaen brug for al den støtte, som klubben kan få.

Derfor har vores hovedsponsor, JYSK, valgt at købe samtlige tribunebilletter til den kommende Superliga-kamp mod Lyngby på JYSK park og sørger dermed for, at der er gratis adgang for alle til opgøret søndag klokken 14.00.

– Vi håber, at dette initiativ kan give en fyldt JYSK park og fuld opbakning til SIF på søndag. Der er brug for alle mand i øjeblikket, og vi vil gerne give holdets fans mulighed for at komme til kampen og vise deres støtte. Det kan forhåbentlig give holdet det rygstød, det har brug for i øjeblikket, siger Jan Bøgh, President & CEO hos JYSK.

Silkeborg IF’s adm. direktør, Kent Madsen, sætter stor pris på tiltaget fra klubbens hovedsponsor.

– Vi er meget glade for dette flotte initiativ fra JYSK, som gør, at vi kan få så mange mennesker som overhovedet muligt på stadion søndag. Vi lægger ikke skjul på, at vi har brug for opbakningen i den periode, vi er inde i netop nu. Her har JYSK, ved at tilbyde gratis billetter, sørget for, at spillerne får endnu flottere rammer til kampen, siger Kent Madsen.

Få fat i billetter til kampen på https://billet.silkeborgif.com/ – vel mødt til en vigtig Superliga-søndag på JYSK park!

Sæsonkortholdere og abonnenter har naturligvis adgang på deres sædvanlige plads på JYSK park.

OBS – der kan max trækkes fire billetter pr. bruger. Men træk kun det antal, som du er sikker på at skulle bruge til kampen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen