11. maj 2023

Ekstra ledige pladser mod Lyngby

Billetterne til alle fanafsnit er så småt væk, så SIF åbner derfor ekstraordinært for adgang til VIP-pladser uden lounge-adgang til kampen mod Lyngby.

Der er nu kun meget få billetter tilbage på tribuneafsnittene til søndagens kamp i 3F Superligaen mod Lyngby.

Derfor inddrager SIF nu sæderne i to VIP-sektioner, som takket være vores hovedsponsor, JYSK, kan hentes gratis. Dermed er der godt og vel 150  ekstra billetter at hente på https://billet.silkeborgif.com/.

Der gøres opmærksom på, at man IKKE får adgang til Norlys Loungen med disse billetter.

Der vil være adgang til V1 gennem Indgang 7 (Familie Tribunen) og adgang til V5 gennem Indgang 1 (Målet/Den Røde Tribune).

Tilsvarende får man adgang til toiletter og køb i boderne ved de samme indgange. Man kommer op til V1 og V5 på Jyske Bank-tribunens øvre sektion ved at bruge trapperne, der findes i hver sin ende af nedre Jyske Bank-tribunen.

I tillæg til de godt 150 pladser i VIP-sektionen er der frigivet knap 50 siddepladser på Mascot-tribunen og 20 pladser på familietribunen. Først til mølle med de resterende billetter!

Mød op i god tid og varm op i fanzonen, kom i rødt og vær klar til at give den gas på alle tribunerne.

Hvis du allerede nu ved, at du ikke skal gøre brug af dit sæsonkort eller abonnement, så opfordres du til at frigive din plads, da vi skal have så mange mennesker som muligt på Danmarks smukkeste fodboldstadion!

Se her, hvordan du frigiver din plads.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen