11. maj 2023

Vigtig billetinfo: Få hundrede pladser tilbage mod Lyngby

Der er ikke mange pladser tilbage til kampen mod Lyngby på søndag. Se her, hvordan du får fat i billetter, og hvordan du frigiver pladser, hvis ikke du skal bruge dem.

Der er fortsat stor interesse for at sikre sig JYSK’s gratis billetter til søndagskampen mod Lyngby.

Så stor, at der nu kun er få hundrede ståpladser tilbage. De kan være lidt svære at få øje på i vores billetsystem, men se herunder på grafikken, hvor du stadig kan få fingrene i billetter til søndag klokken 14.00.

Vi skal have så mange som overhovedet muligt på lægterne til at støtte drengene, så hvis du har sikret dig billetter, men allerede nu ved, at du er forhindret i at komme på stadion søndag, så er det vigtig, at du tilbagefører billetterne, så andre SIF-fans kan få gavn af dem.

Se herunder, hvordan du tilbagefører billetter:
https://billet.silkeborgif.com/ kan du selv annullere eventuelt overskydende billetter, som så sendes ud i systemet til glæde for andre interesserede.

Det er muligt at tilbageføre både enkelte eller alle billetter.

Det er ganske nemt – sådan gør du:

1) Gå ind i din billetbank på https://billet.silkeborgif.com/
2) Vælg ”Min Konto”
3) Klik på den lille pil i nederste højre hjørne af den enkelte billet for at vælge den billet, som du ønsker at returnere
4) Klik på ”Anmodning om tilbagebetaling”
5) Bekræft
6) Gentag, hvis der skal returneres flere billetter.

Da vi bliver mange på JYSK park søndag, så er det vigtigt at vide, at billetterne kun giver adgang til det afsnit og den plads, der er angivet på billetten.

Der er udsolgt til Den Røde Tribune, så vi beder fansene rykke sammen. Det vil blive tjekket ved trapperne, om man har billet til det øvre afsnit.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen