14. august 2020

Vidunderkasse sikrede SIF sejr i første testkamp

Vidunderkasse sikrede SIF sejr i første testkamp

Et velspillende SIF-hold vandt 3-1 over SønderjyskE, da de to hold tørnede sammen fredag eftermiddag i Haderslev.

Silkeborg IF indledte sæsonen 2020/21 med en testkamp mod SønderjyskE. Kampen blev spillet på Haderslev Atletikstadion, som dannede ramme om en rigtig varm træningskamp.

For Kent Nielsen var det en mulighed for at se, hvordan SIF-truppen stod rustet, efter nedrykningen fra Superligaen tidligere på sommeren.

I startopstillingen havde cheftræneren givet chancen til prøvespilleren Tibeau Swinnen, som indtog pladsen som 6’er på holdet. Formationen var den samme, som holdet sluttede med i Superligaen. I en 4-3-2-1 opstilling var det Jeppe Okkels og Sebastian Jørgensen som havde fået chancen på de to offensive positioner på midtbanen, mens Emil Holten lå alene i front.

En rigtig god start

Der var en opløftende oplevelse i de første 45 minutter set med SIF-briller. Holdet fungerede godt, og der var både energi, vilje og kvalitet i spillet. De to offensive midtbanespillere gik godt i spænd med begge backs, som kom med i flere gode fremløb, ligesom kombinationerne med den centrale del af midtbanen var i orden.

Jeppe Okkels havde flere gode forsøg i første halvleg, mens også Sebastian Jørgensen og Emil Holten også havde fine afslutninger.

I den anden ende var sønderjyderne få gange farlige. Til gengæld var det også store chancer, som hjemmeholdet kom frem til. Oskar Hedvall stod dog en rigtig god første halvleg, og var med til at forhindre SønderjyskE i at score.

Et drømmehug

24 minutter henne i kampen kom SIF på 1-0. Det skete efter et kort hjørnespark, som i sidste ende endte med at blive clearet ud i feltet af SønderjyskE. Her stod Mark Brink klar og midtbanespilleren hamrede til bolden et stykke udenfor feltet. Helflugteren var langt udenfor SønderjyskE-keeperens rækkevidde. Et regulært drømmemål fra Mark Brink.

Syv minutter senere blev det 2-0. SIF-holdet kombinerede flot i banens højre side, og til sidst stod Rasmus Carstensen fri i kanten af feltet, hvor han med en hård og præcis aflevering fandt Emil Holten i en helt fri position. Sådan en chance brænder SIF-angriberen ikke, og så stod det 2-0.

SIF-holdet mistede herefter taget i kampen, men det var ikke nok til at fjerne indtrykket af en rigtig god første halvleg.

Stor udskiftning

Ved pausen foretog Kent Nielsen otte udskiftninger. Det var kun Svenn Crone, Rasmus Carstensen og Jeppe Okkels som blev på banen.

Det gav i stedet chancen til flere af SIF’s unge spillere, som fik værdifuld spilletid. De to prøvespillere Tim Maciejewski og Stan Van Bladeren blev også skiftet ind. Maciejewski kom ind på den offensive midtbane.

Ti minutter henne i anden halvleg kom gæsterne på 1-2. Det var Emil Frederiksen som blev spillet fri i feltet, og her fik han held med at chippe bolden over en fremadstormende Stan Van Bladeren.

De unge slår til

Efter 65 minutter kom også Anders Dahl og Oscar Fuglsang på banen. Dermed var det kun Svenn Crone, som spillede hele kampen. Crone var i øvrigt også dagens SIF-anfører.

Som halvegen skred frem fik SIF-holdet mere og mere styr på kampen. Det var tydeligt, at den store udskiftning havde skabt lidt forvirring. Det gjorde sig i øvrigt også gældende hos SønderjyskE. Men stille og roligt begyndte det unge SIF-hold at producere chancer. Først var det Alexander Lind, som fandt en fremadstormende Tim Maciejewski, men den tyske prøvespiller fik ikke ordentlig træf på bolden. Senere forsøgte Valance Nambishi sig fra distancen, men fik sit forsøg reddet.

Med ti minutter tilbage af kampen kom SIF på 3-1. Anders Klynge fandt Oscar Fuglsang i dybden, og højrebacken centrerede bolden på tværs til Anders Dahl, som stærkt presset sendte bolden i mål. Et rigtig flot angreb, som Kent Nielsen uden tvivl må have klappet i sine store hænder over.

Mere skete der ikke i kampen, som endte med 3-1 til SIF. En rigtig god start på den nye sæson.

I videoen ovenover kan du se målene fra kampen.

Kampen i tal:

Træningskamp, fredag d. 14. august 2020 kl. 12.00 på Haderslev Atletikstadion

SønderjyskE – Silkeborg IF (0-2) 1-3

Mål: 0-1 Mark Brink (24′), 0-2 Emil Holten (33′), 1-2 Emil Frederiksen (55′), 1-3 Anders Dahl (80′)

Silkeborg IF (4-5-1): Oscar Hedvall (Stan Van Bladeren; 45′) – Rasmus Carstensen (Oscar Fuglsang; 65), Frederik Alves Ibsen (Anders Sønderby; 45), Anders Hagelskjær (Jeppe Gertsen; 45′) Svenn Crone – Mads Kaalund (Valence Namishi; 45′), Tibeau Swinnen (Pelle Mattsson; 45′), Mark Brink (Anders Klynge; 45′) – Jeppe Okkels (Anders Dahl; 65′), Sebastian Jørgensen (Tim Maciejewski; 45′) – Emil Holten (Alexander Lind; 45′)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen