17. august 2020

U19 i fint comeback mod AaB

Efter en sløj 1. halvleg lykkedes det SIF’s U19-hold at spille sig op i 2. halvleg og vinde 3-2 over AaB trods 0-2 ved pausen.

Anders Dahl udlignede til 2-2 mod AaB i søndagens U19 Liga-kamp, som SIF vandt 3-2. Foto: Ulla Myrhøj.

SIF’s U19-Liga-hold sikrede sig søndag aften sæsonens første sejr, da det blev 3-2 over AaB. Selv om det var en hjemmekamp, blev den afviklet på Ikast Stadion, der i øjeblikket lægger græs til en række VAR-kampe i dommernes forberedelse til video-dommersystemets introduktion i 3F Superligaen fra den kommende sæson. U19 Liga-kampen mellem SIF og AaB var blandt de udvalgte.

På banen var SIF’erne ikke gode i de første 45 minutter. Jesper Mikkelsens mandskab havde svært ved at lykkes i pres-spillet og halsede generelt efter nordjyderne. Effekten udeblev ikke, idet AaB var foran 2-0 ved pausen.

Efter pausen kom SIF’erne ud med et noget bedre udtryk og fik også reduceret tidligt. AaB fik en mand udvist, og så overtog SIF’erne initiativet og fik lavet yderligere to mål. Afslutningen blev hektisk, og selv om SIF var en mand i overtal, opstod der store chancer til AaB, der dog ikke fik scoret yderligere.

– Det var godt at se, at spillerne kunne steppe op efter en elendig 1. halvleg, og en del af vores spillere kom tættere på at forstå, hvad det vil sige at spille sig helt ud fysisk, siger U19-træner Jesper Mikkelsen om kampen.

Efter to kampe har SIF tre point. Næste opgave er mod Vejle på søndag – denne kamp er også en del af VAR-test programmet og spilles dermed også på kunstgræsbanen i Ikast (uden tilskuere).

U19 Ligaen, 2. runde, søndag 16. august kl. 19.15 på Ikast Stadion:
Silkeborg IF – AaB 3-2 (0-2)
Mål: 0-1 Marcus Serup Hannesbo (27.), 0-2 Marcus Serup Hannesbo (29.), 1-2 Niclas Holm Pedersen (48.), 2-2 Anders Dahl (76.), 2-3 Jonathan Falbe Hansen (78.)