13. august 2020

Kent N.: Vi skal genfinde rytmen fra foråret

Kent N.: Vi skal genfinde rytmen fra foråret

Silkeborg IF møder SønderjyskE fredag middag i Haderslev i sæsonens første træningskamp. Her skal SIF-holdet forsøge at finde tilbage til de fine præstationer i foråret, fortæller cheftræner Kent Nielsen.

Det bliver fjerde gang indenfor de to sidste måneder, at Silkeborg IF og SønderjyskE møder hinanden, når holdene fredag middag mødes igen. Denne gang er der dog ikke point på spil i kampen, som dog alligevel skal vindes, hvis man spørger cheftræner Kent Nielsen.

– Først og fremmest gælder det om at komme ud på banen og være kompetitive. Det er en meget ung trup, som vi kommer med, men vi skal satme gerne have et resultat dernede, fortæller cheftræneren.

Siden det seneste opgør mod SønderjyskE har SIF-mandskabet sagt farvel til syv spillere, mens Anders Klynge er kommet ind. Dermed skal der også spilles et nyt hold sammen.

– Der er noget rytme og fornemmelse for hinanden, som vi skal arbejde hårdt med. En ting er, hvad vi gør på træningsbanen, men det er via kamp, at spillernes samarbejde kommer på prøve, og det er det, vi skal bygge op til, at vi kan nå det samme niveau som i foråret. Der er vi ikke helt endnu, men vi skal tage skridt i den rigtige retning i morgen.

Til opgøret har Kent Nielsen udtaget 21 spillere. (Se truppen her). I blandt er flere af af de unge SIF-spillere, mens også tre udenlandske prøvespillere får spilletid.

– Der er en hel del unge, som får spilletid og kommer op imod et voksent og stærkt hold. Der er nogle spillere, som på det individuelle plan skal vise sig frem. Derudover har vi også nogle prøvespillere, som skal vise sig frem. Vi skal se, om det er noget, som er interessant for os, slutter cheftræneren.

SønderjyskE livestreamer kampen i morgen. Du kan se kampen her.

Der er kampstart kl. 12.00.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen