2. juni 2023

“Vi vil slutte godt af”

Kent Nielsen og resten af SIF-truppen vil slutte sæsonen godt af med tre point i Aalborg.

Sæsonens sidste kamp i 3F Superligaen står for døren, når Silkeborg IF lørdag drager til Aalborg.

På papiret er der ikke alverden på spil for SIF’erne, mens AaB til gengæld kæmper for livet i landets bedste fodboldrække.

Den situation har SIF-cheftræner Kent Nielsen naturligvis stor respekt for.

– Vi har en enorm forståelse for det og en professionel medfølelse for både AaB, AC Horsens og Lyngby. I Silkeborg har vi selv prøvet det flere gange, så vi går ind til kampen i Aalborg på nøjagtig samme måde, som vi ville gøre til en hvilken som helst anden kamp. Vi vil gerne slutte godt af.

– Det er klart, at det ville have været sjovere, hvis AaB og SIF begge spillede for at opnå en medalje eller lignende, men sådan er virkeligheden nu engang ikke, og så må vi glæde os over den fremragende kulisse, der kommer i Aalborg. Vi kommer 100 procent til at gå efter tre point, og hvis nogen tror, vi ikke har motivation, så kan de prøve at se sidste kamp mod FC Midtjylland igen, siger Kent Nielsen.

I det hele taget har Silkeborg IF lukket sæsonen godt ned med syv point i de seneste tre kampe, og den følelse er vigtig at tage med på sommerpausen.

– Vi kunne godt have ønsket os et bedre kvalifikationsspil, men de sidste tre kampe har været fornuftige pointmæssigt og spillemæssigt. Det er den fornemmelse, vi gerne skal bringe med ind i næste sæson, og det vil en sejr i Aalborg hjælpe på, men vi er bevidste om, at vi skal ramme det niveau, vi viste i første halvleg mod FC Midtjylland, hvis det skal lykkes. Men det går vi efter, siger Kent Nielsen.

Skal du med til Aalborg for at støtte drengene, så læs alt om away-kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen