21. august 2023

”Vi slog Danmarks bedste hold”

Nicolai Larsen var stærkt tilfreds med præstationen hjemme mod FC Nordsjælland søndag eftermiddag, der resulterede i en flot 2-0 sejr.

Nicolai Larsen spillede en pragtkamp søndag eftermiddag mod FCN, og SIF-keeperen hev flere store redninger frem i kampen, der endte med et clean sheet og en sejr på 2-0.

– Vi fik endnu en sejr over FC Nordsjælland, hvilket bare er virkelig dejligt. FC Nordsjælland har været det bedste hold i Superligaen indtil videre, synes jeg, så det er en stor bedrift, at vi har slået. De er gode på bolden, og de arbejder vanvittigt hårdt som en enhed – de har hele pakken. At vi slog dem i dag uden at tillade særligt mange chancer, er en stor cadeau til alle markspillerne, der løb mange kilometer.

– Det kræver altid hårdt arbejde at slå FC Nordsjælland, og det leverede vi. Defensivt havde vi snakket om, at vi blev nødt til at minimere deres bagrum, så deres hurtige spillere ikke kunne løbe os over ende. Derfor valgte vi også et lidt lavere udgangspunkt, end vi normalt gør. Det er en balancegang, man skal finde, for man skal både være aggressiv i sit pres men også tålmodig, når de spiller bolden rundt, lagde en tydeligt glad Nicolai Larsen ud, inden han kommenterede på, hvilke knapper der blev skruet på i pausen for at ændre et 0-0 resultat til en 2-0 sejr.

– Vi var fint tilfredse med det defensive arbejde i 1. halvleg, men vi syntes også, at vi manglede lidt kvalitet på bolden, da vi bl.a. havde nogle omstillingsmuligheder, som vi kunne have fået mere ud af. Dog er det ikke, hvad der fylder mest lige nu. Vi har slået, det jeg synes, er det bedste hold i Superligaen lige nu, og det synes jeg er en enorm bedrift. Vi formåede at lukke helt ned for FC Nordsjælland i dag, og det synes jeg, er stærkt, fordi de er så dygtige som de er, uddybede den sikre sidste skanse på SIF-holdet, inden han så frem mod næste weekends modstander i Parken, når det gælder en udekamp mod de forsvarende mestre fra FCK.

– FCK er nok det hold i Superligaen, der har de bedste individualister, og jeg er ret overbevist om, at når først vi når et stykke hen i sæsonen, vil FCK også vise sig at være det bedste hold. De har ufatteligt mange spillere, der kan afgøre fodboldkampe, der kun skal bruge en smule plads for at score, lød det afslutningsvis fra Nicolai Larsen.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen