U15 viste sig flot frem i Tyskland

Det blev til flere gode præstationer og en 10. plads i Augsburg Cup for U15.

Augsburg Cup – U15

SIF U15 var i weekenden i det sydlige Tyskland for at spille turnering.
Vi var i pulje med nogle af de store europæiske akademier, og jeg synes, at vi var konkurrencedygtige i kampene.

I puljekampene spillede vi 2-2 mod Anderlecht, 0-0 mod Sporting Lissabon, som blev nr. 2 i turneringen, tabte 1-0 til Young Boys Bern, og tabte 4-1 til Puskas Akademie, som gik hen og vandt hele turneringen.
Om 9. pladsen mødte vi Lyngby og tabte over to kampe 1-0.

Så 3 tætte kampe mod nogle store akademier i Europa, hvor vi fik vist os godt frem, og viste, at vi godt kunne spille op mod dem.

Det endte derfor med en 5. Plads i puljen og som nr. 10 i hele turneringen.

Her kan der læses korte kampreferater.

Anderlecht – SIF U15 – 2-2 (0-1)

Målscorer: Helbo og Mads J.

Synes i store dele af kampen, at vi var rigtig godt med, og fik bragt bolden hurtigt frem på deres banehalvdel med lidt direkte spil. Det gjorde at vi også var foran til pausen på mål af Sebastian Helbo.

Desværre scorede Anderlecht efter 12 sekunder af anden halvleg, og fik tilkæmpet sig et straffespark, som gjorde at vi nu skulle jagte et resultat. Det lykkedes at få udlignet ved et flot mål af Mads Jørgensen på kanten af deres felt.

Vi lå til at vinde kampen, men uafgjort var en fin start på turneringen.

Sporting Lissabon – SIF U15 – 0-0 (0-0)

En lige kamp, hvor vi dog må sige, at Sporting var bedst. De havde de største chancer i kampen, og vi formåede ikke helt at spille os til de helt store chancer.

Til gengæld forsvarede vi os godt, og derfor endte kampen 0-0.

Young Boys – SIF U15 – 1-0 (1-0)

I denne kamp, var vi rigtig godt med, og vi havde mange erobringer højt i banen. Det gjorde at vi skabte rigtig store chancer, men vores afslutninger manglede kvalitet, selvom der næsten var frit mål.

De scorede efter en omstilling, hvor vi ikke var dygtige nok i positionerne overfor en hurtig kantspiller.

Ærgrer mig rigtig meget over, at vi ikke fik point i denne kamp.

Puskas Akademie – SIF U15 – 4-1 (2-0)

En kamp, hvor vi var gode med bolden, men desværre kun på egen banehalvdel.
De var skarpere end os, og straffede os på personlige fejl og dødbolde.
Her var der ikke rigtig tvivl om resultatet.

1. Kamp

SIF U15 vs Lyngby – 0-0 (0-0)

En meget lige kamp, hvor der var lidt chancer i begge ender.
Begge hold turde ikke helt satse, da der ventede en returkamp senere på dagen.
Vi spillede os til nogle fine chancer, men manglede den sidste skarphed foran målet.
Vi lukkede fint af i forsvaret og vores pres fungerede fint.
Dog havde Lyngby kampens største chance, så det var OK at gå til returen med 0-0 i baggagen.

2. kamp

SIF U15 vs Lyngby 0-1 (0-1)

Igen en meget lige kamp, hvor Lyngby spillede direkte spil og alle standarder blev sparket ind i boksen. Vi fik forsvaret det godt, selvom de overmatchede os i højde og drøjde.  Vi havde her alle spillere i spil, og drengene kæmpede i varmen.

Desværre lavede vi en personlig fejl, som gjorde at den helt lige kamp blev åbnet til 1-0, og nu skulle vi jagte.

Vi blev desværre aldrig farlige, og derfor endte kampen 1-0 til Lyngby.