21. august 2023

Reserverne tabte træningskamp i Randers

SIFs reserver formåede aldrig at få sat et ordentligt aftryk på kampen mod Randers mandag eftermiddag og tabte 2-1.

Træningskamp, mandag den 21. august 2023, Randers FCs træningsbane.

Randers, reserver – Silkeborg IF, reserver 2-1 (2-1)

Mål: 1-0 (7), 2-0 (19), 2-1 Kasper Kusk (21)

Kampen blev afviklet over 2 x 35 minutter
Da Randers skal spille en superligakamp allerede fredag, var det på forhånd aftalt, at mandagens reservetræningskamp kun skulle vare 70 minutter. Om det var derfor, at Randers var hurtig til at udnytte en fatal opspilsfejl fra gæsterne fra SIF, skal være usagt. Men faktum var, at det allerede efter syv minutter stod 1-0, da Jacob Pryts i målet blev ladt i stikken på grund af fejlen.
Det var i øvrigt to på papiret gode hold, der var på banen, hvor hjemmeholdet stillede med bl.a.  Kamara, Klysner, Mads Albæk, Egho og Babayan.

Scoring igen fra hjemmeholdet
Det var ikke, fordi det vrimlede med forsøg i de første 35 minutter, men det blev alligevel til to mål mere. Forinden havde Randers haft et skud inden for målrammen, som Pryts sikkert tog sig af, mens et Tonni Adamsen-forsøg blev delvist blokeret.
Næste mål kom så efter små 20 minutter efter et indlæg fra fløjen bagom SIF-forsvaret. 2-0 føringen holdt dog ikke længe, for to minutter efter kunne Kasper Kusk reducere efter småspil med Adamsen. Lige efter opstod to muligheder for udligning, da først Lubambo Musonda med et hårdt langskud ramte overliggeren, mens et skud fra Adamsen lige snittede ydersiden af stolpen. Men det blev ved 2-1 ved pausen.

Målløs 2. halvleg
Lidt inde i 2. halvleg var det så hjemmeholdets tur til at stolpeskud, og nogle minutter senere opstod en chance til Kusk efter lidt småspil i feltet, men skuddet strøg lige ved siden af mål. Mere blev det ikke til fra gæsternes angreb, men Pryts måtte i den anden ende diske op med et par redninger for at holde Randers-scoren nede på to mål.
Nogen stor kamp blev det aldrig fra nogen af holdenes side – dertil var der for mange fejlafleveringer og bolde ud af banen.
Men sommervejret kunne de, der så til fra sidelinjen, ikke klage over!

Sådan stillede SIF op: Jacob Pryts, Anders Dahl, Alexander Priesborg Madsen (50: Sebastian Bruun Lausten) Joel Felix, Lubambo Musonda, Stefán Teitur Thórdarson, Andreas Pyndt, Oskar Boesen, Kasper Kusk, Frederik Carstensen (57: Julius Nielsen), Tonni Adamsen (50: Asbjørn Bøndergaard).

Tekst og foto: Ulla Myrhøj