22. april 2023

“Vi skal turde spille vores eget spil”

Tilbagevendte Anders Klynge så forbedringer i spillet, men han mener stadig, at der er mangler i spillet, som skal fjernes hurtigst muligt.

– Det er altid tungt at lukke et mål ind til sidst. Kampen blev til sidst meget kaotisk, hvilket AaB udnyttede godt ved at smide en masse bolde ind i feltet, som vi så headede væk, så vi lykkedes heller aldrig rigtigt med at mobilisere en omstilling.

– At de så scorede på et afrettet skud til sidst er bare super irriterende. Vi kom til at stå for langt tilbage i vores eget felt i de sidste ti minutter, hvilket ikke passer os særligt godt. Men vi har været inde i en lidt svær periode, og når det går lidt dårligt, er man måske mere tilbøjelig til at træde et skridt tilbage i stedet for et skridt frem, og det skal vi have ændret på.

– Hvis man ser på antallet af chancer, er det vel fair nok, at kampen endte 2-2, men jeg synes også, at vi havde chancerne i 2. halvleg til at lukke opgøret, lød det indledningsvist fra Anders Klynge, inden han uddybede, hvad tankerne var i pausen, efter SIF var kommet foran 2-1 kort før pausefløjt.

– Vi spillede ikke ret godt i første del af 1. halvleg, hvor vi manglede mange ting i vores spil. Da AaB scorede til 0-1, og vi hurtigt svarede igen med målet til 1-1, fik vi bedre fat i kampen og sluttede også godt af med målet til 2-1.

– I 2. halvleg spillede vi egentligt fint, og vi kom frem til flere gode muligheder, hvor vi burde have lukket kampen, men det hele faldt lidt sammen i de sidste minutter, hvor vi blev bange for at spille vores eget spil. Vi skal turde spille vores eget spil og spille fremad og presse modstandere – også i de dårlige perioder, konstaterede Klynge, inden han kort kommenterede på sin tilbagevenden til SIF-truppen, der har været længe ventet.

– Det var rigtig dejligt at være tilbage igen, for det er aldrig sjovt at sidde udenfor. Nu handler det om, at jeg skal helt ind i spillet igen og hurtigt opbygge en god kampform, for der kommer et tætpakket kampprogram nu, hvilket jeg naturligvis glæder mig meget til, lød det optimistisk fra Anders Klynge, inden han slutteligt kiggede frem mod tirsdagens pokalkamp, hvor AaB venter nok engang.

– Vi skal forberede os, ligesom vi gør til alle kampe, men nu har vi en kamp, som vi kan tage udgangspunkt i, så vi ret specifikt kan se på, hvilke ting vi skal ændre på og, hvilke ting vi skal fortsætte med. Vi skal sørge for at få en sejr på tirsdag og få det bedste udgangspunkt til returkampen i Aalborg ugen efter. Vi skal gøre alt for at vinde, lød det stålsat og motiveret fra den tilbagevendte midtbanedynamo.

Se Kent Nielsens reaktion på det ene point mod AaB her.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen