22. april 2023

Adamsen om sen udligning: “Super frustrerende”

Tonni Adamsen sikrede Silkeborg IF en 2-1 føring kort før pausen i fredagens kamp mod AaB, som dog til SIF´erens store ærgrelse endte 2-2.

– Der er ingen tvivl om, at AaB spillede en rigtig god kamp – især i 1. halvleg i de første 25 minutter, hvor vi først for alvor kom i gang efter deres mål til 0-1. Vi lykkedes heldigvis med at komme hurtigt tilbage, og vi endte også med at slutte 1. halvleg godt af med en 2-1 føring.

– Vi leverede en god præstation i slutningen af 1. halvleg, hvilket vi tog med videre til 2. halvleg, hvor vi også havde mulighederne for at lukke kampen definitivt, sagde Tonni Adamsen og fortsatte.

– Vi havde alle tre i front mulighederne for at score til 3-1, hvilket vi selvfølgelig skulle have gjort. Salquist og Busch i forsvaret og Nicolai Larsen i målet formåede at holde AaB fra store chancer til sidst, selvom de pressede hårdt på.

– At det så er et afrettet skud, der rammer overliggeren, der skal sikre dem et uafgjort resultat, er super frustrerende. Når man undervejs står med tre point i hånden, er det hårdt kun at ende med et enkelt, men hvis du spørger mig i morgen, er jeg nok okay tilfreds med det, lød det fra SIF-angriberen, inden han pointerede, hvilke knapper der skulle drejes på i pausen for at levere en anden præstation i 2. halvleg.

– Vi lykkedes med at ændre et par ting undervejs i 1. halvleg, men vi var ret overbeviste om, at hvis vi fortsatte på samme måde i 2. halvleg, som vi sluttede 1. halvleg, så skulle vi nok komme frem til nogle chancer, hvilket vi også gjorde, men som vi ikke udnyttede godt nok.

– Det vi sluttede 1. halvleg af med og viste undervejs i 2. halvleg skal vi tage med videre, for der var nogle gode momenter, som vi helt sikkert kan bygge videre på, konstaterede Tonni Adamsen optimistisk, inden han kiggede frem mod tirsdagens første semifinale i pokalturneringen mod AaB.

– Vi skal ændre vores 1. halvleg markant til kampen mod AaB på tirsdag, for der skal et helt andet mind set til i sådan en kamp, hvis man skal videre til finalen.

– Vi skal komme ud med en fornyet energi og levere en anden præstation, end det vi leverede i starten af kampen i dag, for det var ikke ret godt. De første 25 minutter af kampen i dag skal glemmes, og så skal der nye boller på suppen, hvis vi skal videre i pokalen.

Se Kent Nielsen reaktion på det ene point mod AaB.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen