9. januar 2020

Vallys: Det handler kun om overlevelse

Vallys: Det handler kun om overlevelse

Opskriften på et godt forår er ganske simpel for SIF-spilleren Nicolai Vallys.

Det er blevet hverdag igen for SIF-spillerne, som efter juleferien er mødt ind til træning igen. En af dem er 23-årige Nicolai Vallys, som er i gang med sin første vinteropstart som Superligaspiller, efter han i sommer skiftede fra NordicBet Liga-klubben FC Roskilde.

– Det er lidt hårdere. Der bliver ikke taget højde for, at kroppen lige skal vænne sig til at komme i gang igen. Men det er jo sådan, det skal være. Det er fuldstidsprofessionelt, og vi skal sgu ikke brokke os over, at det er lidt hårdt her i opstarten, så det er helt fint, lyder det med et smil fra en godt brugt Nicolai Vallys efter torsdagens træning på JYSK park.

Med 18 kampe i efterårssæsonen var Vallys en af de mest benyttede SIF-spillere i den forgangne halvsæson, som sluttede med et surt 1-0 nederlag på udebane mod Lyngby. En kamp hvor SIF-holdet med lidt held og dygtighed godt kunne have hentet et point eller tre, som kunne have sat en streg under en stigende formkurve, som holdet oplevede i slutningen af året.

– Det var måske på et lidt ærgerligt tidspunkt, at ferien kom på. Vi var kommet ind i en fin rytme, og vi kunne også godt med lidt skarphed have fået et point med i Lyngby eller måske vundet. Men det har selvfølgelig også været rart at få tankerne lidt væk, og få samlet lidt energi, og så få startet frisk op på foråret, fortæller kantspilleren, som ikke er i tvivl om, hvad der skal til, for at det bliver til et godt forår.

– Overlevelse. Det er sgu det eneste, som det handler om. Vi tager en kamp af gangen, og vi tror på, at vi kan vinde alle kampe. Lige nu handler det om, at vi kommer i form igen, og vi bliver klar til Superligaen, og så må vi se, hvad der sker til sommer.

SIF spiller første Superligakamp i 2020 d. 16/2 kl. 14.00 mod AaB på JYSK park. Du kan allerede nu købe billet til kampen, eller også købe et sæsonkort til alle resterende hjemmekampe i sæsonen til bare 400 kr. Du køber det her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen