8. januar 2020

Superligadebut har givet ny energi til SIF-talent

Superligadebut har givet ny energi til SIF-talent

Det var først til allersidst i efteråret, at Sebastian Jørgensen fik lov at vise sig frem, da han med 13 minutter igen af opgøret mod Lyngby kom på banen til sin debut i Superligaen. Noget som har givet blod på tanden for SIF-talentet.

Med 13 minutter på banen så har efterårssæsonen ikke været ideel for SIF-talentet Sebastian Jørgensen. Kantspilleren startede sæsonen med en skade, og har siden måtte kæmpe sig ind i varmen hos cheftræner Kent Nielsen.

– Det har været hårdt til tider, når man kommer ind hver dag og træner og gør sit bedste, og man så ikke får den spilletid, som man føler, at man har fortjent, fortæller Jørgensen, som i stedet har fået kampe i U19-ligaen.

Sæsonen sluttede dog med et indhop i udekampen mod Lyngby, hvor Sebastian Jørgensen blev sendt på banen med 13 minutter igen af opgøret, hvor SIF jagtede en udligning. Indskiftningen, som også var SIF-talentets debut i 3F Superligaen, kom på et vigtigt tidspunkt lige inden julepausen.

– Det betyder rigtig meget. Det er noget, som jeg har arbejdet hårdt på skulle ske. Så at det skete i den sidste kamp mod Lyngby, det var mega dejligt, og det var et kæmpe mål, som jeg havde sat mig, at jeg skulle få Superligadebut, fortæller SIF-spilleren, som i sidste sæson optrådte 15 gange for Silkeborg IF i NordicBet Ligaen.

Debuten i Superligaen har givet fornyet tro på tingene hos den 19-årige SIF’er, som har lagt ekstra kræfter i selvtræningen i julepausen.

– I ferien har jeg lagt meget på fysisk. Jeg har været en del i styrkecenteret og også på løbebåndet. Og jeg føler egentlig, at jeg kommer tilbage med ny energi og nyt mod, og så en tro på egne evner, lyder det fra SIF’s nr. 27.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen