7. januar 2020

Massop: Håber at være klar til første kamp

Massop: Håber at være klar til første kamp

Milan Massop har siddet ude med skader i den første halvdel af sæsonen. Nu er hollænderen dog ved at være tilbage, og har trænet med i de to første dage i det nye år.

Det har været en frustrerende halvsæson for Silkeborg IF’s hollandske forsvarsspiller, Milan Massop. Den tidligere Waasland-Beveren-spiller nåede aldrig at få officiel debut for SIF i efteråret, hvor skader var i vejen for spilletid for hollænderen.

En vinterpause har dog gjort godt for den 26-årige forsvarsspiller, som har deltaget i begge træninger i det nye år.

– Det er godt at være tilbage på banen sammen med drengene, så langt, så godt, lyder det fra hollænderen, som belært af det seneste halve års frustrerende forløb med tilbagevendende problemer er forsigtig i sin udmelding.

Der er dog ikke noget forsigtigt over forsvarsspillerens aktioner på kunstgræsset på JYSK park tirsdag formiddag. Her bliver der både givet og taget fra Massop, som fra tribunen har kunne se SIF-holdets svære start på livet i 3F Superligaen i efteråret.

– Det har været hårdt for drengene. De gør alt hvad de kan, og arbejder hårdt hver dag, men vi har ikke vundet særlig mange kampe alligevel. Vi har kvaliteterne, men har manglet lidt held og måske også lidt erfaring, lyder det fra hollænderen, som håber at kunne bidrage med netop det sidste.

– Det er en af de ting, som jeg synes, at jeg burde tilføre holdet. Jeg har været i den her situation flere gange end de andre, og kan måske se nogle ting før de andre. Men det er vigtig for mig, at jeg kommer ind i en rytme, så jeg kan få løftet mit spil. Jeg sigter efter at være klar til den første kamp (16/2 mod AaB, red.), men det er ikke sikkert, at jeg når at være 100 procent klar, lyder det fra Massop, som er tilbage på træningsbanen i morgen sammen med resten af holdet.

Du kan se programmet for opstarten i SIF her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen