10. januar 2020

SIF-ansat kåret som Årets Groundsman

SIF-ansat kåret som Årets Groundsman

Henrik Jørgensen, der til dagligt passer kunstgræsbanen på JYSK park, er blevet kåret som Årets Groundsman 2019.

Til dagligt står Henrik Jørgensen for vedligeholdelsen af kunstgræsset på JYSK park, og det gør han så godt, at han i denne uge blev kåret som Årets Groundsman 2019 af interesseorganisationen Grounsman Association Denmark. Organisationen har 225 medlemmer – alle med et fagligt forhold til pleje af græs og kunstgræs, og det er første gang, at prisen går til en groundsman med kunstgræs som fagområde. Prisen er blevet uddelt seks gange tidligere.

– Jeg ser det som en stor ære og en anerkendelse af mit arbejde, siger Henrik Jørgensen, der gennemførte uddannelsen som groundsman i 2012. Dengang passede han græsset på Mascot Park, men han tog springet med til kunstgræsset på JYSK park, da byens nye stadion blev indviet i juli 2017.

– Jeg gik positivt ind i det nye, og har hele vejen igennem været konkret i forhold til at få sat ord på tingene. Derfor er det en stor anerkendelse at få prisen, og jeg kan også mærke, at holdningen til kunstgræs blandt kollegaerne har ændret sig. De dårlige argumenter holder ikke i forhold til kunstgræs, og målingerne på nye kunstgræsbaner svarer til de målinger, der bliver foretaget på en god naturgræsbane. Alligevel er der stadig spillere, der er imod kunstgræs, men ud fra objektive kriterier, er der ingen argumenter for  at være imod, siger Henrik Jørgensen.

Henrik Jørgensen har gennem sit arbejde på JYSK park oparbejdet erfaring og viden, der gør ham til en af landets mest indsigtsfulde branchefolk på kunstgræsområdet. Han har holdt flere indlæg om faglige emner relateret til kunstgræs for kollegaerne i Groundsman Association Denmark, og han kan nu se frem til en studietur til Holland for at blive endnu klogere på kunstgræs. Det er den håndgribelige præmie for at blive kåret som Groundsman of the Year 2019.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen