11. marts 2019

U19: Hurtig føring var ikke nok til sejr i Esbjerg

U19: Hurtig føring var ikke nok til sejr i Esbjerg

Trods tidlig 2-0 føring til SIF’s U19-hold blev det nedtur i Esbjerg. Hjemmeholdet vandt 3-2.

Lørdagens busrejse til Esbjerg blev lidt af en nedtur for SIF’s U19-drenge. En fremragende start med føring på 2-0 i løbet af ni minutter blev forvandlet til nederlag på 2-3, og det ærgrede SIF-drengene sig naturligvis godt og grundigt over.

– Vi har fire gigant-chancer, som vi skal score på. Esbjerg scorer til 3-2 på et skud udenfor feltet i 83. minut. Vi jagtede udligningen til sidst, og vi havde også en kæmpe chance, men det endte med en stor nedtur, siger Thomas Loft Jensen, U19 Liga-holdets træner.

De to SIF-mål i kampens indledning blev skabt på henholdsvis en en flot aktion af Rasmus Carstensen og derefter en scoring af Kristian Kvist på straffespark. Efter den tidlige føring havde SIF svært ved at bevare momentum, og Esbjerg var alt for meget på bolden. SIF havde svært ved at få sat sit første pres og indkasserede for mange afslutninger imod. Esbjerg reducerede på straffespark efter 27 minutter. Efter reduceringen fik SIF fat igen og fik sat noget fint spil sammen, der også gav chancer.

SIF indledte 2.halvleg dårligt, og Esbjerg udlignede efter blot ét minut. Resten af kampen bliver præget af mange omstillinger fra begge hold.

– Vi så i perioder i kampen ud, som vi var overmatchet på fart og fysik. Og vi havde virkelig svært ved at få længere passager med bolden. Det positive er, at vi skaber store chancer og får sat nogle fine omstillinger op. Og  igen får vi spillet med mange førsteårs-spillere, 9 i alt mod Esbjerg, siger Thomas Loft.

SIF spiller igen på lørdag, hvor Sønderjyske kommer på besøg på JYSK park. Der er kampstart kl. 13.00 og gratis adgang.

Kampen i tal:
U19 Liga, 15. runde, lørdag 9. marts kl. 11.45 i Esbjerg Idrætspark:
Esbjerg fB – Silkeborg IF 3-2 (1-2)
Mål: 0-1 Rasmus Carstensen (4.), 0-2 Kristian Kvist (9.), 1-2 Simon Bækgård (34.), 2-2 Patrick Egelund (47.), 3-2 Deniz Korkmaz (83.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen