11. marts 2019

Hansen: Glad for pointet, attituden og energien

Hansen: Glad for pointet, attituden og energien

Det var lige ved og næsten for Michael Hansens mandskab, da Silkeborg IF søndag spillede 0-0 med Næstved.

Det var hverken attituden, energien eller viljen der manglede, da Silkeborg IF søndag eftermiddag mødte Næstved.

– Jeg er glad for attituden og energien, som vi lægger i kampen. Vi må dog nok erkende, at vi ikke kreerer nok chancer i forhold til det spilovertag, vi har. Men når man nu ikke kan score, så er 0-0 jo det bedste resultat, som man kan komme afsted med, fortæller Michael Hansen.

Ronnie Schwartz havde ellers en gylden mulighed for at sikre SIF alle tre point, men den normalt så træfsikre angriber misbrugte et straffespark ti minutter før tid. Dermed blev det ved det ene point i Næstved. Et resultat som slet ikke er så dårligt endda.

– Havde vi været rigtig skarpe, så havde vi jo vundet kampen 1-0 til sidst, og så havde vi jo kunne klappe os selv rigtig meget på skuldrene. Men vi kan jo se, hvor tæt rækken er. Og derfor skal vi ikke lade os slå ud over, at vi kikser nogle resultater ind i mellem, selvom jeg ikke synes at spille 0-0 i Næstved, er at kikse, lyder det fra cheftræneren, som er glad for at se, at noget af det hårde arbejde, som truppen har udført i løbet af vinteropstarten kommer til udtryk i anden halvleg.

– Det er dejligt at se. Vi har flest chancer, hjørnespark og mest spilovertag. Vi mangler så forløsningen i at vinde kampen, men egentlig er jeg tilfreds med meget af det indhold, som vi får leveret, fortæller Michael Hansen.

Allerede på søndag går det løs igen for SIF-holdet, som på hjemmebane tager imod FC Fredericia. Du kan købe din billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen