15. september 2019

U17 tabte på to mål i overtiden

SIF havde sejren indenfor rækkevidde lørdag eftermiddag mod SønderjyskE, men hjemmeholdet scorede to mål i overtiden, og så tabte SIF 3-4.

SIF havde sejren indenfor rækkevidde lørdag eftermiddag i Haderslev. Da kampen gik ind i overtiden førte U17-drengene fra Søhøjlandet 3-2, men på to mål i overtiden sikrede SønderjyskE sig sejren på 4-3.

– Jeg synes ikke, at vi fik som fortjent. I store perioder af kampen spiller vi noget fint fodbold, og drengene forsøger at praktisere det, vi gerne vil. Vi skal dog bliver en smule mere modne i vores udtryk, og drengene skal kunne lukke kampen ned og have en bedre balance i holdet, når det spidser til til sidst i kampen, siger U17-træner Casper Røjkjær.

SIF kom bagud 2-0 efter 10 minutter og var noget på hælene. Men fra det 10. minut kom SIF-drengene stærkt tilbage, og med 15 minutter tilbage af kampen kom SIF helt fortjent foran 3-2 efter at have brændt en del store chancer.

Men så var det, at SønderjyskE scorede to mål i overtiden, så Røjkjærs mandskab måtte rejse tomhændede hjem.

SIF har nu spillet fire kampe og erobret fire point. Næste opgave er allerede onsdag aften, hvor FC Midtjylland kommer på besøg på JYSK park. Der er kampstart kl. 18.15 og gratis adgang til nabo-opgøret.

U17 Liga, 5. runde, lørdag 14. september kl. 14.45 på Haderslev Atletikstadion:
SønderjyskE – Silkeborg IF 4-3 (2-1)
Mål: 1-0 Tobias Ryborg (6.), 2-0 Anton Hüttel (11.), 2-1 Eskild Dall (22.), 2-2 Jonathan Lind (53.), 2-3 Eskild Dall (77.), 3-3 Anton Hüttel, 3-4 Victor Vasquez (93.).