15. september 2019

U19: SIF skuffede med 4-4 i Haderslev

En 2. halvleg under niveau og to SøndrejyskE-mål i de sidste 10 minutter betød, at SIF måtte rejse fra Haderslev med et enkelt point.

SIF skuffede med 4-4 mod SønderjyskE lørdag eftermiddag, hvor en føring på 4-2 blev sat over styr i de sidste 10 minutter.

– Alt i alt var det en skuffende præstation og også skuffende, at vi smed sejren i de sidste 10 minutter, siger U19-træner Jesper Mikkelsen.

I 1. halvleg var SIF meget på bolden, godt hjulpet på vej af medvind. Det gav meget spil på SønderjyskE’s banehalvdel, og selv om hjemmeholdet kom foran, slog SIF hurtigt til igen og var med tre mål foran 3-1 ved pausen.

Til gengæld var SIF-drengene i 2. halvleg  under niveau. Hjemmeholdet spillede mere direkte og slog bolde tidligt i feltet. Det tryk, det gav, kunne SIF’erne ikke håndtere, og når drengene fik fat i bolden, havde de den sjældent i lang tid. Trods endnu et mål til SIF og 4-2 føring, da kampen gik ind i de sidste 10 minutter, endte det 4-4.

Efter fem kampe er SIF placeret midt i rækken med fem point. Næste opgave er på lørdag, 21. september kl. 13.00, hvor Lyngby kommer på besøg på JYSK park. Der er gratis adgang til kampen.

U19 Ligaen, 5. runde, lørdag 14. september kl. 12.30 på Haderslev Atletikstadion:
SønderjyskE – Silkeborg IF 4-4 (1-3)
Mål for SIF: Oliver Haurits (2,) Sebastian Jørgensen og Lasse Bak Laursen.