15. september 2019

Romo kan få debut i 3FSuperligaen

Romo kan få debut i 3FSuperligaen

SIF’s nye målmand fra Venezuela, Rafael Romo, er med i den trup, Kent Nielsen har udtaget til mandagens kamp mod OB på JYSK park.

Han fik sin officielle SIF-debut i pokalkampen i Herlev for halvanden uge siden. I morgen kan SIF’s nye målmand, Rafael Romo, få sin debut i 3FSuperligaen, når SIF møder OB på JYSK park. Den venezuelanske to-meter-mand er udtaget blandt de 18 spillere, Kent Nielsen nominerede efter søndagens træning på JYSK park.

Truppen til kampen har denne sammensætning:
1. Oscar Hedvall
4. Simon Jakobsen
5. Svenn Crone
6. Frederik Møller
7. Jeppe Okkels
11. Emil Holten
13. Mathias Hebo Rasmussen
14. Dennis Flinta
19. Nicolai Vallys
20. Marc Rochester
21. Mads Emil Madsen
22. Valance Nambishi
23. Filip Lesniak
24. Jeppe Gertsen
25. Anders Hagelskjær
29. Ronnie Schwartz
30. Rafael Romo
32. Frederik Alves

Shkodran Maholli må stå over med en skade. Rasmus Carstensen, Andreas Heimer, Pelle Mattsson og Magnus Dalsgaard sidder over, Magnus Mattsson mangler en lille smule for at være kampklar igen, Mads Kaalund var tilbage på banen i fodboldstøvler søndag, men er stadig et stykke fra at være kampklar, det samme er Milan Massop og Gustav Dahl, og både Sebastian Jørgensen og Oliver Haurits spillede på U19-holdet (4-4 mod SønderjyskE) lørdag.

Mandag åbner fanzonen kl. 17.00. Der er koncert med The Boss – tribute to Springsteen, billige øl og vand (kr. 20,- for 33 cl.) og salg af GIGA ribbenssandwich fra Silkeborg Slagteren/Den rullende pølsemand.

Der er kampstart kl. 19.00. Køb billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen