16. september 2019

Travl U13-uge sluttede med storsejr

Travl U13-uge sluttede med storsejr

Tre kampe på en uge for SIF’s U13 Elite-drenge sluttede med 11-1 sejr over Hinnerup.

SIF’s elitegruppe i U13-årgangen deltager i øjeblikket i to turneringer under DBU Jylland, U13 drenge Liga 1A og Liga 2A. I 1A er det i ugens løb blevet til én kamp, 2-2 mod Esbjerg på hjemmebane. I pokalen har SIF mødt Ikast med nederlag på 3-5 som resultat på udebane. Ugen sluttede søndag med storsejr på 11-1 i Hinnerup over HOG i Liga 2A

I hjemmekampen mod Esbjerg sidste søndag, hvor det blev 2-2, scorede Laurits Fløjgaard, spillede SIF fornuftigt i store perioder og kom i mange retvendte situationer og mange gennembrud på kanterne via kvikt bandespil.

– Uafgjort var fortjent nok, men der var mere i akmpen fordi drengene arbejder godt med sig selv p.t. og giver sig selv fine udviklingsmuligheder, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard, der fremhæver Magne Søjbjerg Sørensen som SIF’s bedste.

Midt på ugen var holdet i Ikast og tabte 3-5 til IFS. Aksel Clemmensen, Laurits Fløjgaard og William Pedersen scorede SIF-målene.

– Vi mødte et hold, der var markant dygtigere end os med bolden. Vi havde bolden mest, men var udfordret i kombinationerne. Specielt vores centrale folk var for stillestående, og vi mistede mange bolde centralt i banen, siger træner Nicolaj Bækgaard om den oplevelse.

Ugen sluttede med storsejr i Liga 2A på 11-1 i Hinnerup. Målene blev scoret af Lucas Valentin Vohnsen (5), Lukas Emil Bastrup (2), Aksel Clemmensen, Jeppe Due, Malthe Emil Hansen og et selvmål.

– Fin præstation af drengene, som var på i hele kampen. Det er et skridt i den rigtige retning, siger Nicolaj Bækgaard om kampen, der var den første i Liga 2A, mens SIF efter tre kampe i 1A har høstet et enkelt point.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen

Menu