14. september 2019

Hagelskjær forventer en underholdende kamp mod OB

Hagelskjær forventer en underholdende kamp mod OB

Der venter en god kamp for tilskuerne på JYSK park på mandag, hvis man skal tro SIF’s Anders Hagelskjær, som ser frem mod opgøret mod fynboerne, som gerne skulle kaste sæsonens første tre point af sig.

Det er næsten en måned siden, at SIF senest spillede på hjemmebane i 3F Superligaen. På mandag går det løs igen, når OB kommer på besøg.

– Vi glæder os rigtig meget til at spille på JYSK park. Det skal gerne være vores fort, så vi skal helt sikkert hungre efter den første hjemmebanesejr i denne her sæson, så det går vi helt klart efter på mandag, fortæller Anders Hagelskjær.

Der venter SIF en svær modstander, som dog på det seneste har haft problemer med at score mål. Spillet har dog ikke fejlet noget, og SIF’s forsvarsspiller, Anders Hagelskjær forventer da også en seværdig kamp.

– Jeg tror, at det bliver en godt spillet kamp. OB er også et rigtig fint fodboldhold, som både spiller god fodbold, men som også bringer en masse fysik. Så jeg det bliver en blanding af en kamp med masser af tempo, men også med en masse fysik indblandet, lyder analysen fra Hagelskjær, som sammen med resten af SIF-holdet skal forsøge at hente sæsonens første sejr i Superligaen.

– Der er ikke andet for, at vi må tage os sammen, og så virkelig prøve at få den første sejr. Der er ingen tvivl om, at det ville kunne give hele holdet et selvtillidsboost, så vi kan komme længere op i tabellen, lyder det fra Anders Hagelskjær, som står noteret for to assists og en enkelt scoring i seks Superligakampe i denne sæson.

Køb din billet til kampen mod OB her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen